Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ DÜNYAEVİNE GİRDİ

ZONGULDAK MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° DÃœNYAEVÄ°NE GÄ°RDÄ°

Dünyaevine giren Zonguldak Milletvekilinin nikahını Ekrem İmamoğlu kıydı. Şahitliklerine ise Kemal Kılıçdaroğlu, Merak Akşener ve Erdoğan Bektaş yaptı.


CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Emekli Maden Mühendisi Turhan Birinci'nin Endüstri Mühendisi kızı Serpil Birinci ile hayatını birleÅŸtirdi. Nikah töreni Ä°stanbul Sarıyer’de Bahar Country’de gerçekleÅŸtirildi. Nikah töreninde CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, CumhurbaÅŸkanı Adayı Muharrem Ä°nce, CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, CHP Zonguldak önceki dönem Milletvekili Åžerafettin Turpcu, çok sayıda milletvekili, bürokrat ve seçkin davetliler katıldı. Çiftin nikahını Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu kıydı. Åžahitliklerini KılıçdaroÄŸlu, AkÅŸener ve Vali BektaÅŸ yaptı.

“YOLDAÅžIM” DEDÄ° DEVAM ETTÄ°..
CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ ile düğünü “yılın düğünü” olarak niteldi. DemirtaÅŸ, sosyal medyada düğünü gösteren fotoÄŸraflar ile birlikte ÅŸu mesajı paylaÅŸtı:
“Kıymetli yoldaşım 27. Dönem Milletvekili arkadaşım Deniz Yavuzyılmaz, Serpil Birinci ile Genel BaÅŸkanımız Kemal KılıçdaroÄŸlu, Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve seçkin birçok davetlinin katılımıyla gerçekleÅŸen muhteÅŸem bir düğün ile dünya evine girdi. Birbirine çok yakışan bu çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yılın düğünü idi...”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo