Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İL BAŞKANININ İSTİFASINI İSTEDİ !.

Ä°L BAÅžKANININ Ä°STÄ°FASINI Ä°STEDÄ° !.

“Böyle basiretsiz liyakatsız insanları İl Başkanı olarak görevde tutmak partiye zarar vermektedir.


Yeniden Refah Partisi Zonguldak Ä°l BaÅŸkanlığı bölge basınına “ Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Adem Çetinkaya, görevden alındı “haberi geçti.

Çetinkaya ise “Seçimler öncesi MilletvekilliÄŸi adaylığı için istifa ettiÄŸini, adaylık sürecinde ise gördüğü bazı olumsuzluklar nedeniyle MilletvekilliÄŸi adaylığından istifa ettiÄŸini açıkladı.

İl Başkanlığı gelen tepkiler üzerine geri adım atarak, kendi haberini bir başka açıklama ile üstelik komik bir dille yalanladı. Açıklamada;

"DÜN GÖNDERDİĞİM HABER ASILSIZDIR ADEM ÇETİNKAYA SEÇİM DOLAYISIYLA İSTİFA ETMİŞTİR GÖREVDEN ALINMAMAIŞTIR.DÜNKÜ HABERİ ŞU AN GÖNDERDİĞİM HABER İLE YER DEĞİŞTİRİN ÖNCEKİNİ SİLİN VE DÜZELTİN" ifaleri kullanıldı.

Çetinkaya yaÅŸanan geliÅŸmeler sonrası sabaha karşı sosyal medya hesabından; “Böyle basiretsiz liyakatsız insaları Ä°l BaÅŸkanı olarak görevde tutmak YRP’ye zarar vermektedir. Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı ve Yönetimi daha fazla teÅŸkilata zarar vermeden görevden alınmalıdır.” paylaşımı yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın3
hayran1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Metehan Kaya

10 Haziran 2023 - 09:08

Küçük hesaplar için koşan İl başkanı, memleketini dahi söylerken yalan söyleme hastalığı var, merak ediyorum parti üst yönetimi bu olanları görmüyormu? Ereğlideki seçim öncesi parti çalışmalarına Ereğli halkı şahit eğer Adem başkan aday olarak seçime girseydi zonguldak da YRP 1 milletvekili çıkarma şansı vardı,

Yorum Yazın

Canlı Radyo