Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKŞENER EREĞLİ'DE !.

AKŞENER EREĞLİ'DE !.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Ereğli`ye geldi. İşte ziyaretten ilk notlar.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Zonguldak ziyaretinin ardından Ereğli’ye geldi. İlçede ki esnafları gezen ve alışveriş yapan Akşener, çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Ereğli'de  İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ve yönetimi ile Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve Cumhuriyet Halk Partililer tarafından karşılandı.Akşener karşılamanın ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kısa süreli sohbet ettiği iş yerlerinde alış veriş de yaptı.

Akşener daha sonra çay bahçesinde halk ile bir araya geldi. Akşener, öğretmen olarak ilk atandığı Ereğli Ortacı köyündeki ev sahibi Haydar Bayram ile bir araya geldi. Haydar Bayram ile kısa süre sohbet eden Akşener, Bayram’ın kendisine verdiği zarfı da aldı.

Ziyareti sırasında  basın mensuplarının  sorularına da  yanıt veren Akşener, “Genel seçimlerde Ereğli’ye kaçıncı sırayı vereceksiniz ’ sorusu karşısında önce güldü. Sonra da soruyu  soran Gazeteci İsmail Çetin'e dönerek,  “Onu seninle sonra konuşuruz” diyerek yanıt verdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran5
kızgın5
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo