Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKŞENER EREĞLİ'DE !.

AKÅžENER EREÄžLÄ°'DE !.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Ereğli`ye geldi. İşte ziyaretten ilk notlar.


Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener Zonguldak ziyaretinin ardından EreÄŸli’ye geldi. Ä°lçede ki esnafları gezen ve alışveriÅŸ yapan AkÅŸener, çay bahçesinde vatandaÅŸlarla bir araya geldi.

 

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener,  EreÄŸli'de  Ä°lçe BaÅŸkanı Evrim BalbaloÄŸlu ve yönetimi ile Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ ve Cumhuriyet Halk Partililer tarafından karşılandı.AkÅŸener karşılamanın ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener kısa süreli sohbet ettiÄŸi iÅŸ yerlerinde alış veriÅŸ de yaptı.

AkÅŸener daha sonra çay bahçesinde halk ile bir araya geldi. AkÅŸener, öğretmen olarak ilk atandığı EreÄŸli Ortacı köyündeki ev sahibi Haydar Bayram ile bir araya geldi. Haydar Bayram ile kısa süre sohbet eden AkÅŸener, Bayram’ın kendisine verdiÄŸi zarfı da aldı.

Ziyareti sırasında  basın mensuplarının  sorularına da  yanıt veren AkÅŸener, “Genel seçimlerde EreÄŸli’ye kaçıncı sırayı vereceksiniz ’ sorusu karşısında önce güldü. Sonra da soruyu  soran Gazeteci Ä°smail Çetin'e dönerek,  “Onu seninle sonra konuÅŸuruz” diyerek yanıt verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran5
kızgın5
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo