Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İYİ PARTİDE KÖTÜ GİDİŞ !

İYİ PARTİDE KÖTÜ GİDİŞ !

Ereğli’den sonra İYİ Parti Zonguldak İl Yönetimi de görevden istifa etti.


EreÄŸli’den sonra Ä°YÄ° Parti Zonguldak Ä°l Yönetimi de görevden istifa etti.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

İstifa öncesi İYİ parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile görüştüğünü belirten Gülay, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugüne kadar hiç kimseye taviz vermedim, bundan sonra da asla vermem. Bu, koltuÄŸu bırakmam ya da o koltukta kalmam anlamına gelmez. Herkesin kendine yakışanı vardır. Benim hakkımda birtakım söylemler olduÄŸunu biliyorum ve bunları sizinle paylaÅŸmak istiyorum. Belediye baÅŸkanından maddi çıkar saÄŸladığım konuÅŸulmuÅŸ. Bunun örneÄŸi olarak, sayın genel baÅŸkanımız Musavat DerviÅŸoÄŸlu'yla bu konuyu yüz yüze konuÅŸtum. Kendisi, bana 'Biz seni bir kiÅŸilik olarak tanıyoruz, bu tür iftiralar bize yakışmaz' dedi.”

EREÄžLÄ° TEÅžKÄ°LATI DA Ä°STÄ°FA ETMÄ°ÅžTÄ°!

Meral AkÅŸener’den sonra tutunamayan Ä°YÄ° Parti’de Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı da BaÅŸkan ile birlikte görevlerinden istifa etmiÅŸti.

Ä°stifa edenlerin çoÄŸunluÄŸu Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyelik baÅŸvurusunda bulunmuÅŸ  ancak Ä°YÄ° Parti EreÄŸli  teÅŸkilatına yönetim yada baÅŸkan ataması yapılmamıştı..

Ä°YÄ° Parti’den EreÄŸli belediye Meclis Ãœyesi seçilen Dr. Evrim BalbaloÄŸlu’nun üyeliÄŸi de CHP’de kabul görmemiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo