Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK, GÜNEY AMERİKA SONRASINA KALDI!.

ZONGULDAK, GÜNEY AMERİKA SONRASINA KALDI!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak Belediyesi’nin AK Partili ‘adayı’ yine açıklamandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapacağı yurtdışı ziyareti dönüşü, aralarında Zonguldak’ında bulunduğu illerin, ilçe ve beldeleri ile birlikte açıklanacağını söyledi.
AK Parti Gurup Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı’nda, TBBM’de gerçekleştirdi. Erdoğan, daha önce bir kısmını açıkladığı, bugün ise diğer illerin belediye başkan adaylarının ilan etmesi öncesi yaptığı konuşmada, ülke gündemine ilişkin iç ve dış gelişmeleri aktırdı. Muhalefet partisi CHP’yi de zaman zaman eleştiren Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözler sarf etti. Erdoğan’ın satır başı sözlerinden en dikkat çekeni ise 16 yıllık iktidarlığı döneminde yapılan yatırım ve hizmetlerin 79 yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılanlardan kat ve kat fazla olduğunu söylemesi oldu. Bu sözleri, salonu dolduran partililerce ayakta alkışlandı.

GÜNEY AMERİKA ZİYARETİ SONRASINA KALDI
Erdoğan, merakla beklenen illerin adaylarının açıklanması sırasında ise aralarında Ankara ve İzmir’inde bulunduğu adayları açıkladı. Sinevizyona yansıtılan adayların biyografileri aktarıldı. Açıklanan illerler arasında, adayı kim olacağı yönünde çeşitli iddialar atılan Zonguldak yer almadı. Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında Güney Amerika’ya gideceğini, bu ziyaret sırasında AK Partili kurmaylarınca diğer iller ile ilçe belde adaylarının belirleneceğini, isimlerin ise Güney Amerika ziyareti sonrasında açıklanacağını ifade etti.

 

ZONGULDAK, GÜNEY AMERİKA SONRASINA KALDI!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo