Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BODRUM DEĞİL ALAPLI!.

BODRUM DEĞİL ALAPLI!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapılan çevre güzelleÅŸtirme çalışması sonuç veriyor. Işıl ışıl olan Hükümet Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı, gözde turistik tatil ÅŸehirlerindeki uÄŸrak mekanları aratmıyor.
Alaplı Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçenin CHP’li Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Hükümet Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nın kaldırım ve cadde zemininin, parke taÅŸları ve baskı beton kaplayarak, cilalama ve renklendirme yapılmak suretiyle yenilendiÄŸini söyledi. Ä°ÅŸlem yapılan alanların ışıl ışıl olduÄŸunu ifade eden Tekin, ÅŸunları kaydetti:
“Hükümet Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nın kaldırım ve cadde zemini, parke taşı ve baskı beton kaplanarak, cilalama ve renklendirme yapılmak suretiyle 30 yıl sonra yenilendi. Yenileme çalışmasının ardından dekoratif aydınlatma çalışması ile caddenin silueti deÄŸiÅŸmiÅŸ oldu. Aynı zamanda enerji tasarrufu da saÄŸlayacak olan dekoratif aydınlatma sistemi ile cadde ve alan ışıl ışıl bir görünüme ve görsel zenginliÄŸe kavuÅŸtu. Hükümet Caddesi ve Cumhuriyet alan gece ve gündüzüyle artık ayrı bir güzelliÄŸe kavuÅŸtu. VatandaÅŸlarımız ve esnaflarımız çalışmalardan memnun olması ise ayrı bir mutluluk. EmeÄŸi geçen mesai arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ediyorum. Hayırlı uÄŸurlu olsun.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran16
gülücük5
şaşkın4
üzgün1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Metin Aydin

27 Kasım 2018 - 13:54

Emeği geçen herkesten allah razı olsun

Ertan Cennet Korkmaz

27 Kasım 2018 - 11:50

bize Nuri Tekin baskan gibi baÅŸkan lazim hizmet gorunendir duyulan degil

Yorum Yazın

Canlı Radyo