Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZAFER SUCU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!..

ZAFER SUCU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!..

EreÄŸli’de, esnaf Zafer Sucu, Ak Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olduÄŸunu bildirdi...


Sucu, AK Pati Ä°lçe Binası’nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuÅŸmada, teÅŸkilat mensubu, meclis üyesi ve baÅŸkanla birlik ve beraberlik içinde olduÄŸunu bsöyledi.


7 Haziran Genel seçimlerinin önemli olduğunu savunan Sucu, şöyle dedi:
“Bugüne kadar olduÄŸu gibi 7 Haziran seçimlerinin, ülkemizin sınıf atlaması için çok önemli bir seçim olduÄŸu, baÅŸkanlık sistemine geçmek ve Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸini yapabilmek gerekiyor. Bunun bilincinde olarak bu görev talip oldum. Bugüne kadar olduÄŸu gibi ÅŸimdide bizi bir araya getiren ÅŸey, güzel ülkemize olan sevgimiz, Zonguldak’ta otun hemÅŸerilerimize olan muhabbetimiz ve hizmet etme aÅŸkıdır. Ancak bu göreve talip olan hangi arkadaşımıza görev verilirse verilsin, birlik ve beraberlik içinde davamız için sonuna kadar çalışacağımızı ifade etmek istiyorum."


AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır da, Sucu’nun aday adaylığı baÅŸvurusundan memnunluk dulduklarını dile getirerek, aday adaylığı baÅŸvurularının 20 Åžubat’ta sona ereceÄŸini hatırlattı.

Zafer Sucu’nun aday adaylığı baÅŸvuru dilekçesini Çakır’a sunduÄŸu toplantıya bazı il genel ve belediye meclis üyeleriyle partililer de katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo