Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Yuvaya” gitti, destek istedi

“Yuvaya” gitti, destek istedi

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde, Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BaÅŸkanlığına aday Murat Akyüz’ün, Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret ettiÄŸi bildirildi.


Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada, ekip arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, geçmişte başkanlığını da yaptığı kooperatifte yıllardır hizmet verdiğini belirtti. Kooperatif ile oluşan bağını koparmanın mümkün olmadığına değinen Akyüz, şunları kaydetti:
“Uzun süredir ÅŸoför esnafı arkadaÅŸlarımızı hizmet verdikleri bölgelerde ziyaret ediyoruz. Ä°nanın her bölgenin kendine göre sorunları var ve bu sorunlar almış başını gidiyor. Bu sorunlar, bugün ortaya çıkan sorunlar deÄŸil, yıllardır süregelen sorunlar. Güzergâh, plaka, korsan taşımacılık ve ihale ile alınan iÅŸlerin yanı sıra Åžoförler Odası’nın çekici ve vinç hizmetlerinden talep ettiÄŸi yüksek rakamlar gibi belli baÅŸlı sorunlar gittiÄŸimiz her yerde önümüze konuluyor. Mevcut yönetimin bundan sonra da bu sorunlara eÄŸileceÄŸini düşünmüyoruz. Åžoför esnafı olarak bizlerin sorunlarına eÄŸilmedikleri, çalışma koÅŸullarımızı iyileÅŸtirecek herhangi bir çalışma yapmadıkları da bir gerçektir. Her gün Oda’da oturmakla olmaz. Artık Odamıza genç beyinlerin gelmesini ve Odamızın daha aktif olmasını istiyoruz. Biz, daha iyisini yapacağımıza inandığımız için yola çıktık. Allah nasip ederse, sizlerin desteÄŸiyle seçimi aldığımız takdirde, genç beyinlerin Åžoförler Odası’nda hayata geçireceÄŸi projeleri kısa zamanda göreceksiniz.”
Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi BaÅŸkanı Çetin Çimen de, Akyüz’ün kooperatif baÅŸkanlığı döneminde güzel çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, seçilmesi halinde Oda’da da baÅŸarı olacağına inandıklarını ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo