Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ ÇINAR: BİZ BİR TAKIMIZ

VALİ ÇINAR: BİZ BİR TAKIMIZ

EREĞLİ

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, ziyaret ettiği Karadeniz Ereğli’de ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
Son yayınlanan Valiler Kararnamesi sonrası İl’de ki görevine başlayan Vali Çınar, Ereğli Kaymakamlığı sonrası ziyaret ettiği Belediye’de de yaptığı konuşmada takım ruhu içerisinde çalışacaklarını söyleyerek, “Sayın başkanımızı ziyaret etmek, makamını görmekten dolayı mutluyuz. Onun sıcak yüzünü daha önceden de görmüştük, bugünde o sıcaklıkla karşılandık, bir sıcak çayını içmeye geldik. Biz bir takımız, hep birlikte olursak güçlü oluruz. Çok fikir, çok akıl bizi daha doğru işlere yönlendirir. İstişarelerle bir takım ruhuyla çalışacağız” diye konuştu.

UYSAL: GÜZEL HİZMETLER YANSIYACAK
Başkan Uysal ise ziyareti nedeniyle Ereğli halkı adına teşekkür ettiği Çınar’a şu sözlerle konuştu:
“Sayın Valimizin Belediyemizi ziyaret etmesinden dolayı son derece mutluyum. Kendisini Zonguldak’ta ziyaret etmiştim. Biz önümüzdeki aylar, yıllarda Sayın Valimizin öneri, tavsiyeleri ve talimatları doğrultusunda Sayın Kaymakamımızla da beraber ilçemize çok güzel hizmetlerin yansıyacağına inancım tamdır. Sayın Valimizin daha önceki görev yaptığı yerlerdeki başarılarını hepimiz biliyoruz.”
Uysal, İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun da bulunduğu ziyarette daha sonra Vali Çınar’a ziyareti anısına bir resim tablosu ve Ereğli’ye özgü çeşitli hediyeler arz etti. 

VALİ ÇINAR: BİZ BİR TAKIMIZ

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo