Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uzunmehmet Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Uzunmehmet Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Abalı Camisi’nde kıldığı Cuma namazı sonrası Uzunmehmet Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi.


Mahallelinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Uysal, ilçede yapılan çalışmaları özetlediği konuşmasında Kent Meydanı Katlı Otopark ve Cami Projesi’nin tüm hazırlıklarının bittiğini belirtti.
Abalı Camisi’nin yıkılması ve yeniden yapılması konusundaki isteklere olumlu yanıt veren Uysal, Murtaza Mahallesi’ndeki cadde düzenleme konusundaki şikayetlere de, “burada vatandaşın rahat nefes alabileceği, oturup çay kahve içebileceği Millet Parkı’nı yapıyoruz” dedi.
İlçenin trafik sorununun çözümü için bilimsel olarak üniversite ile çalıştıklarını vurgulayan Uysal, yapılan 3 aylık çalışma sonrası cadde, bulvar ve sokak düzenlemeleri, yol ve kaldırım genişletmeleri, araç parkı yerleri gibi konulardaki tüm sorunların tespit edildiğini ve önümüzdeki günlerde bu çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
Mahalle toplantısına katılan MHP Ereğli İlçe Başkanı ’da Uzunmehmet Mahallesi’nde oturan biri olarak Başkan Uysal’ın şehir için yaptığı olumlu çalışmalara destek vereceklerini belirtirken, Din Görevlileri Derneği Ali Aksoy’da gerek Kent Meydanındaki cami gerekse Abalı Cami’nin yapılması konusundaki Başkan Uysal’ın destek vereceğine inandıklarını belirtti.  

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo