Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL İLE 5. YIL

UYSAL Ä°LE 5. YIL

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, görevde yaÅŸadığı 4,5 yıllık süre ile park ve bahçeler müdürlüğünce gerçekleÅŸtirilen çevre düzenlemelerini, video paylaşımı ile aktardı.
Uysal, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında yer verdiği iki buçuk dakikalık tanıtım filminde park-bahçe, çocuk oyun parkları, çevre düzenlemeleri, çeşitli piknik ve izleme alanları gibi çalışmalarına yer verdiklerini belirtti. Başkan Uysal, videodaki paylaşımı ile ilgili ise şunları kaydetti:
“Güzel Åžehrimin Güzel Ä°nsanları; 4,5 yıldır hep daha güzel bir Karadeniz EreÄŸli için çalıştık. Ekte ki, 2,5 dakikalık video da sadece Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan çalışmaları izleyeceksiniz. EmeÄŸi geçen Müdürlüğümüz personeline teÅŸekkür ediyor, sizlere en derin sevgilerimi sunuyorum.”

 

-HABERİN İÇİNDEN-
Tanıtım videosunda son 4,5 yılda 130 bin metrekare olan düzenlenmiÅŸ yeÅŸil alanı, 270 bin metrekareye çıkaran Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün söz konusu süre içinde ilçenin vitrini olan giriÅŸ güzergahları ve yenilenen Åžehit Ömer Halisdemir Bulvarı baÅŸta olmak üzere 35 farklı türde 5 bin aÄŸaç diktiÄŸine vurgu yapıldı.
Videoda, yenilenen Atatürk Anıtı ve Ä°nönü Parkı’ndaki düzenlemeler ile kent ve ÅŸehir estetiÄŸine katkıda bulunulduÄŸu, eski ÅŸantiye alanına yapılan Çocuk Oyun Dünyası ve Erdemir Ofis Yolu üzerinde inÅŸa edilen Spor Parkı’nın da, çocuk ve gençlere yeni yaÅŸam alanı olarak hizmete açıldığına yer verildi.

 

 

UYSAL Ä°LE 5. YIL

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo