Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRKİYE’DE SEÇİM MANZARALARI!..

TÃœRKÄ°YE’DE SEÇİM MANZARALARI!..

AA - 89 yaşındaki engelli Medine nine oy kullanmak için 3. kattaki evinden merdivenleri emekleyerek indi ve tekerlekli sandalyeyle oy vermeye gitti.

89 yaşındaki Medine nine oy vermeye tekerlekli sandalyeyle gitti

 

Eyüp’te yaÅŸayan 89 yaşındaki engelli Medine Demir, kızı ve komÅŸularının yardımıyla sandık başına gitti.

Demir, oyunu kullanacağı okula gitmek için Defterdar Mahallesi Güldalı Sokağı 3. kattaki evinin merdivenlerinden emekleyerek indi.

Kızı ve komÅŸularının yardımıyla tekerlekli sandalyeye oturtularak evden dışarı çıkarılan Demir, buradan minibüse bindirilerek Otakçılar Fatma Mehpare BuluÄŸ Ä°lkokuluna götürüldü.

Oyunu kullandıktan sonra seçmen listesinde isminin bulunduÄŸu alanın yanına görevlilerin yardımıyla parmak basan Demir, AA muhabirine, "Oyumu kullandım, hayırlı olsun. Herkese dua edeceÄŸim" dedi.

Kızı ve komÅŸularının yardımıyla yeniden evine götürülen Demir’i, 3. kattaki dairesine mahallenin gençleri taşıdı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tokat’ta yaÅŸayan 115 yaşındaki Hüseyin Yavuzkurt, sandığa giderek oyunu kullandı.

115 yaşında sandık başında

 

Tokat’ın YeÅŸilyurt ilçesinde oÄŸlu ve torunlarıyla yaÅŸayan 115 yaşındaki Hüseyin Yavuzkurt, sandığa giderek oyunu kullandı.

Ä°lçede 100 Yıl. Mahallesi’nde yaÅŸayan Yavuzkurt, oyunu kullanacağı YeÅŸilyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki 1008 no’lu sandığa akrabalarıyla yürüyerek geldi.

Oyunu kullanan Yavuzkurt, hayatı boyunca birçok seçim gördüğünü, bugünde vatandaÅŸlık görevini yerine getirdiÄŸini söyledi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ordu’nun PerÅŸembe ilçesinde yaÅŸayan 85 yaşındaki üçüzler, sandık başına giderek oylarını kullandı.

85 yaşındaki üçüzler oy kullandı

 

Yazlık Mahallesi’nde yaÅŸayan ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın eÅŸi Emine ErdoÄŸan’ın desteÄŸiyle 2013 yılında evleri yapılan Emriye, Hacer ve Hayriye Sarı, mahalle muhtarı Ä°smet Sarı tarafından tahsis edilen araçla evlerinden alındı.

Mahalledeki atıl okul binasına getirilen Sarı kardeÅŸler, 1107 numaralı sandıkta oylarını kullandı. 

Ãœlkenin huzuru için dua eden üçüzler, sandık baÅŸkanı Halil Ä°brahim Erman’ın iÅŸlemlerini tamamlamasının ardından okuldan ayrıldı. 

Bu sırada sandık görevlilerinin, iÅŸlemler sırasında tek yumurta üçüzleri Sarı kardeÅŸleri karıştırmamak için gösterdiÄŸi çaba, ilginç anların yaÅŸanmasına neden oldu. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MuÄŸla’nın Fethiye ilçesinde akÅŸam yapılacak düğününe hazırlanan Elif Biçer, gelinliÄŸiyle geldiÄŸi okulda oyunu kullandı.

Oy kullanmaya gelinliÄŸiyle geldi

 

Ortaca ilçesinde yaÅŸayan ve Fethiye’deki düğün töreni için hazırlık yapan Biçer, oy kullanacağı Cengiz Topel Ä°lkokulu’na gelinliÄŸiyle geldi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Biçer, gelinliği nedeniyle yakınlarının yardımıyla kabine girerek oy verdi.

Elif Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, akÅŸam Fethiye’de düğünü olduÄŸunu belirterek, "Oraya gideceÄŸim için hazırlandım ve oyumu kullanmaya geldim. Bir oy bile çok önemli. Seçimler ülkemize hayırlı olsun" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo