Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“TÖRE” DEĞİŞİKLİĞİ

“TÖRE” DEĞİŞİKLİĞİ

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü değişti.


Edinilen bilgiye göre, Sakarya Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Pervin Töre, Zonguldak Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğüne atanırken Zonguldak Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Turgut Özbek Ankara’ya görevlendirildi. Töre’nin, önümüzdeki hafta göreve baÅŸlayacağı öğrenildi.

Pervin Töre:
1960 yılında Erzurum’da doÄŸdu. Ä°lkokulu ve ortaokulu Erzurum’da okuduktan sonra Lise 1. ve 2. Sınıfı Erzurum Kız Lisesi’ nde, son sınıfı ise Ä°zmir Kız Lisesi’nde okudu ve aynı yıl iyi derece ile mezun oldu. 1982 yılında Dokuz Eylül Ãœniversitesi Buca EÄŸitim Fakültesi Kimya bölümünü bitirdikten sonra Trabzon Of Lisesi’nde 4 yıl kimya öğretmenliÄŸi yaptı. 1986 yılında Ä°zmir Namık Kemal Lisesi Kimya ÖğretmenliÄŸine atandı.
1991 yılında aynı lisede Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Namık Kemal Lisesi Müdür Vekilliği ve İzmir Kız Lisesi Müdür Vekilliği yaptı. 2008 yılında, mezunu olduğu İzmir Kız Lisesi Müdürlüğüne asaleten atanan Pervin Töre, 2012 yılı Ocak ayında Aydın İli Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

2017 Şubat ayında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Pervin TÖRE evli ve bir çocuk annesidir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
MEVLÃœT YAÅžAR

19 Mart 2018 - 17:16

TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLAN PERVİN TÖRE'YE CİDDİ HAKSIZLIK YAPILMIŞTIR. GÖREV KUTSALDIR FAKAT EĞER BİRİLERİ GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANIP BAŞKALARININ YERİNE GÖZ DİKİP O NOKTAYA HİLEKARLIKLA GELMEYE ÇALIŞIYORSA O GÖREVİN BİR KUTSALLIĞI KALMAMIŞTIR. FAZİLET HANIM KENDİSİNİ 28 ŞUBAT MAĞDURU DİYE ADLANDIRIP SAKARYA'YA TAŞITMIŞ OLSADA EN BÜYÜK MAĞDURİYET BURADA PERVİN HANIMA YAŞATILMIŞTIR! EMEKLERİYLE TIRNAKLARIYLA KAZARAK GELDİĞİ BU NOKTAYA TORPİLLE ATANAN BİRİNE DEVRETMEK EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR, ADALETSİZLİKTİR. UMARIZ PERVİN HANIMI İLERİDE DAHA ÖNEMLİ POZİSYONLARDA GÖTÜRÜRÜZ BUNDAN SONRA. HERKES HAK ETTİĞİ YERDE OLMALIDIR.

Yorum Yazın

Canlı Radyo