Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SP’DEN MİLLET İTTİFAKI ORTAĞINA ZİYARET

SP’DEN MİLLET İTTİFAKI ORTAĞINA ZİYARET

İlçe kongresini yapamayan CHP’ye, ‘seçim ortağı’ SP’den ziyaret geldi. Partinin eski ilçe başkanı Göktaş, “Cumhuriyet’in en eski partisisiniz. Siz neler gördünüz, neler atlattınız. Bunlar sizin için basit şeyler” dedi.


Edinilen bilgiye göne, Zonguldak ili Ereğli ilçesinde Saadet Partisi yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi örgütünü ziyarette bulundu. İki hafta önce gerçekleşen kongre sonrası oluşturdukları yönetim ile ilk parti ziyaretini CHP’ye yapan SP’de başkan Hasan Soyer, Millet ittifakı ortağı CHP yönetimine başarı diledi.

“BUNLAR SİZİN İÇİN BASİT ŞEYLER”
Saadet Partisi eski İlçe Başkanı Gökhan Göktaş parti adına yaptığı açıklamada, yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe örgütüne gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle dedi:
“İki hafta önce yaptığımız kongremize teşrif eden ilçe başkanımız başta olmak üzere il genel meclis üyelerimizin tamamı, milletvekili, belediye başkanı ve diğer CHPli arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadılar. Bizler yeni yönetim olarak ilk parti ziyaretimizi Cumhuriyet Halk Partisine yapıyoruz. Kendileri de yakında kongrelerini yapacak. Başkanım, sizler Cumhuriyet’in en eski partisisiniz. Siz neler gördünüz, neler atlattınız. Bunlar sizin için basit şeyler. İnşallah Ereğli’ye, Türkiye’ye hizmet edeceğiz.”

FOTA: HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
Parti kararı ile ‘Kayyım’ görevi verilen Başkan İsmail Foto ise ziyarete ilişkin sözlerinde, “ “Saadet Partisi ile Millet ittifakı çerçevesinde çok güzel çalışmalar yaptık bugüne kadar. İnşallah bundan sonra bu çalışmalar devam eder. Halkımız ilerleyen günlerde çok daha güzel işler görecek. Her şey çok daha güzel olacak. Önümüzdeki süreçte kongre süreci yaşayacağız. Belki olumsuz giden bir takım işler oluyor, bunlar inşallah düzelecek.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ereğli 67

23 Ağustos 2019 - 16:58

SP 3 kişı var zaten başka yok onların ziyaretinden ne olur avuntu

Yorum Yazın

Canlı Radyo