Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE YENECEĞİZ”

“SORUNLARI EL BÄ°RLİĞİ Ä°LE YENECEĞİZ”

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Pazar gününü mahalle gezilerine ayırdı.  Uysal, Orhanlar, BaÄŸlık, Akarca ve Müftü Mahallelerini gezerek sorunları dinledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Pazar günü 4 mahalleyi gezdi. Güne Orhanlar Mahallesi ziyareti ile başlayan Uysal, sırasıyla Bağlık, Akarca ve Müftü Mahallelerini de ziyaret ederek, muhtarlar ve mahalle sakinleri ile görüştü.

Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç, Kirmanlı Muhtarı Nurettin Yaman, Uzun Mehmet Muhtarı Seyfettin Yaman, Sarıkorkmaz Muhtarı Ali Kocatürk ile Kavaklık Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan’da, mahalle gezilerinde Uysal’a eÅŸlik etti.

Ä°LK DURAK ORHANLAR MAHALLESÄ°

BaÅŸkan Uysal’ın mahalle gezileri kapsamındaki ilk durağı Orhanlar Mahallesiydi. Mahalle Muhtarı Ahmet Özkan Gökalp ve mahalle sakinlerinden sorunları dinleyen Uysal, Kasım ayından bu yanan mahalle sakinleri tarafından bugüne kadar çözüm masasına iletilen 41 ayrı sorunun 38’inin çözüme kavuÅŸtuÄŸunu belirtti.

BaÅŸkan Uysal, mahalle muhtarı Gökalp’ten aldığı ve içeriÄŸinde mahalle sorunları olan dosyayı inceleyeceÄŸini ve hafta içinde daire müdürleri ile yapılacak ikinci ziyarette sorunların yerinde görülerek,  Ã§Ã¶zümü için çalışmalara baÅŸlanacağını belirtti.

BAÄžLIK MAHALLESÄ°’NDE SORUNLARI DÄ°NLEDÄ°

BaÅŸkan Uysal’ın mahalle gezileri kapsamındaki ikinci durağı BaÄŸlık Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın ve mahalle sakinleri ile 1 nolu Sakindere Sokak’ta bir araya gelen Uysal, halkın sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

Mahalle sakinlerinin halk otobüsü seferleri, mahalle sınırları içinden akan dombay deresi başta olmak üzere, diğer sorunlarını dinleyen Uysal, bura da 96 yaşındaki Havva Uzun Mehmet ve 94 yaşındaki Mehmet Özdemir ile de bir süre sohbet eden etti.

“SORUNLARI EL BÄ°RLİĞİ Ä°LE YENECEĞİZ”

Uysal, BaÄŸlık Mahallesinin ardından Akarca Mahallesine geçti. Ä°lk olarak dün hayatını kaybeden mahalle sakini Yılmaz Mumcu’nun evine taziye ziyaretinde bulunan Uysal, daha sonra Mahalle Muhtarı Ä°lknur Güleri ve mahalle sakinleri ile bir toplantı yaptı.

Mahalle sakinlerinin dar sokaklar ve yol sorunlarının öne çıktığı sorunlarını dinleyen Uysal burada yaptığı konuÅŸmada, “ Yıllardır ÅŸehir planlaması deÄŸil, imar üzerinden gidildiÄŸi için bugün bu tür sorunları yaşıyoruz.

Ä°tfaiye, ambulans girilmeyen yerlere ev yapılmaması, bu çaÄŸda kanalizasyon gibi alt yapı sorunlarından bahsetmememiz lazım. Siz isteyeceksiniz, el ele vererek sorunları el birliÄŸi ile yeneceÄŸiz. Çözümü yaÅŸadığımız ÅŸartlarda bulacağız. “dedi.

HALKIMIZ GÖZTEPE’DEN KARADENÄ°Z’Ä° SEYRETMELÄ°

BaÅŸkan Uysal’ın gün içindeki son durağı Müftü Mahallesi oldu. Burada da muhtar Akın AteÅŸ ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Uysal, kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı. Uysal, mahalle sınırları içinde yer olan Göztepe’ye iliÅŸkin bir soru üzerine, “Göztepe kesinlikle halkla buluÅŸmalı. Bu yönde bir süre önce baÅŸlattığımız çalışmalar sürüyor.

Yürüyüş alanını içinde barındıracak bir düzenleme yapacağız. Halk oradan Karadeniz’i seyretmeli. En büyük hayalimden biri de bu. “ açıklaması yaptı. Uysal, Pazar günü gezdiÄŸi söz konusu 4 mahalleyi, hafta içinde daire müdürleri ile birlikte yeniden gezerek sorunları bu kez de yerinde görecek.

“SORUNLARI EL BÄ°RLİĞİ Ä°LE YENECEĞİZ”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo