Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇİFTE SEVİNÇ!..

ÇİFTE SEVİNÇ!..

BAL Ligi 11.Grupta mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor, Kırklareli deplasmanında konuk olduÄŸu Babaeskispor’u, iki kez geriye düştüğü maçta 4-2 maÄŸlup ederek flaÅŸ bir galibiyete imza attı. Mahmut BektaÅŸ (2) Ali Efsat ve UÄŸur Aydın Tunca ile 3 puana uzanan eflatun beyazlılar, bu galibiyetle puanını 21’e çıkardı.

Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da,  sahasında konuk ettiÄŸi Samsun temsilcisi Ä°lk Adım Belediyespor’u Ece, BaÅŸak ve Rabia’nın golleri ile 3-0 yendi.

BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor, Babaeski deplasmanından 3 puanla döndü. Ä°kinci yarıda oynadığı 4 maçın 3’ünde berabere kalan bir maçını da kaybeden eflatun beyazlılar, bu galibiyetle ikinci yarının ilk, sezonun ise 3.deplasman galibiyetine imza attı.

Rakibi karşısında 5. dakikada 1-0 geriye düşen, 10 dakikada ise  Mahmut BektaÅŸ ile beraberliÄŸi yakalayan eflatun beyazlılar, 43.dakikada rakibin kazandığı penaltıyı gole çevirmesi ile devreye 2-1 maÄŸlup girdi.53.dakikada Mahmut BektaÅŸ ile bir kez daha beraberliÄŸi yakalayan eflatun beyazlılar, rakibin 10 kiÅŸi kalmasını da iyi deÄŸerlendirerek, 79.dakikada Ali Efsat, 80.dakikada ise UÄŸur Aydın Tunca’ın golleri ile farka gitti.

EreÄŸli Belediyespor, bu galibiyetle puanını 21’e çıkararak rahat bir nefes aldı. Eflatun beyazlılar hafta sonu sahasında oynayacağı Arnavutköy maçı hazırlıklarına yarın baÅŸlayacak.

KIZLAR 3 ATIP 3 ALDI!.

Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden  Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da haftayı 3 puanla kapattı. Geçen hafta Trabzon Ä°dmanocağı karşılaÅŸmasını 90+4’de yediÄŸi talihsiz golle kaybeden eflatun beyazlılar, Samsun temsilcisi Ä°lk Adım Belediyespor’u baÅŸtan sona üstün bir oyun ortaya koyduÄŸu maçta Ece, BaÅŸak ve Rabia’nın golleri ile 3-0 maÄŸlup ederek 3 puana uzandı. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle puanını 18’e çıkararak 5.sıraya yerleÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo