Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

SON BELEDÄ°YE MECLÄ°S TOPLANTISI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Alaplı Belediye Meclisi’nin 2014-2019 dönemi son toplantısı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin baÅŸkanlığında gerçekleÅŸtirildi. Söz alan meclis üyeleri helallik istedi. 
Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda yeni dönem için de partisinden belediye baÅŸkan adayı olan Tekin, gündem dışı konuÅŸmasında 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi. Görev yaptığı meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teÅŸekkür ettiÄŸini ifade eden Tekin, şöyle dedi:
“5 yıl boyunca birlikte görev yaptığım Belediye Meclis üyesi arkadaÅŸlarımıza çok teÅŸekkür ediyorum. Burada Alaplı’nın geleceÄŸi ile ilgi çok önemli kararlar aldık. Hep birlikte Alaplı’mıza hizmet etmek için çalıştık. Eksiklerimiz hatalarımız vardır. Çalışmalarımızda birbirimizi kırmışız dır. Sonuçta hepimiz ortak paydası Ä°lçemize hizmet etmektir. Ben Belediye personelimize de ayrı ayrı teÅŸekkür etmek istiyorum. BaÅŸta Belediye BaÅŸkan Yardımcım olmak üzere daire Müdürlerim, belediyemizde çalışan tüm işçi kardeÅŸlerimiz ile birlikte güzel bir ekip çalışması yaparak güzel hizmetler yaptık. Haklarını helal etsinler, benden yana haklarım helal olsun.”
Toplantıda meclis üyeleri tek tek söz alarak duygularını paylaştılar, helallik istediler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo