Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SİYASİ NEZAKET ÖRNEĞİ

SİYASİ NEZAKET ÖRNEĞİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Erol Çivici, “aday adaylığı açıklamamda belirttiÄŸim üzere partime ve Karadeniz EreÄŸli’me her zaman hizmete hazırım” dedi.
Çivici, yazılı açıklamasında, partisince aday gösterilen Halil Posbıyık’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Süreçte kendisine destek verenlere ise teÅŸekkür eden Çivici, ÅŸunları kaydetti:
“Ä°lk defa 30 AÄŸustos tarihinde doÄŸduÄŸum, büyüdüğüm, ekmeÄŸimi yediÄŸim bu topraklara hizmet edebilmek için Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Aday Adaylığımı açıklamıştım.
Fakat Partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayını Sn. Halil Posbıyık olarak belirlemiÅŸtir. Kendisine, Partimize, Karadeniz EreÄŸli’mize hayırlı olsun. Aday Adaylığı açıklamamda belirttiÄŸim üzere partime ve Karadeniz EreÄŸli’me her zaman hizmete hazırım.
Bilinmesini isterim ki; bu güne kadar kendimi tanıtmak adına yapmış olduğum çalışmalarda, halkın içinde ve CHP Genel Merkezinde hiç kimseyle, diğer aday adaylarını karalayan bilgi belge paylaşmadım, kötü beyanda bulunmadım. Siyaseti de, iş hayatımda olduğu gibi tertemiz dürüstçe yaptım. Bundan sonra da böyle yapacağım.
Yaşamış olduğum aday adaylığı sürecinde muhabbetle ellerimi sıkan, sevgiyle sarılan, gözlerime sen bizim ümidimizsin diye bakan, desteklerini esirgemeyen hemşerilerime, sayfalarında ve gönüllerinde bana yer veren gazeteci dostlarıma, çalışma arkadaşlarıma ve partililerime çok teşekkür ederim.
Erol Çivici, Karadeniz EreÄŸli’nin bir evladı olarak bundan sonra da, hem siyasi birey olarak, hem de EreÄŸli ve ülke ekonomisine katkı sunan faaliyetleri ile hizmet etmeye devam edecektir.
Dünyanın en güzel, en muhteÅŸem yerlerinden Karadeniz EreÄŸli’miz için, Allah’tan her ÅŸeyin en güzelini, en hayırlısını ve en iyisini istiyorum. Sevgili hemÅŸerilerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

Erol Çivici’nin olumlu bulunan tutumu, siyasi nezaket olarak ta yorumlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo