Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“SENDİKA” ZİYARETİ MERAKLA BEKLENİYORDU!

“SENDİKA” ZİYARETİ MERAKLA BEKLENİYORDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Erol Şahin, “bizim kimseden hesap sorma, kavga etme, kin gütme ve kaos yaratmak gibi bir amacımız yok. Biz bunun için gelmiyoruz. Bazıları bunun için gelebilir” dedi.
31 Mart Mahalli İdari Seçimlerde Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni yeniden AK Partili yapmak isteyen partinin Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, teşkilat unsurları ile birlikte Türk Metal Sendikası Şubesi Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret etti.
Şahin, ilçede kurulu kısa adı ERDEMİR olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda çalışan işçi kesimin yanında olacaklarını belirterek, “inşallah, mahalle arkadaşını da belediye başkanı olması ile sende gururlanırsın. Amacımız beraberce Ereğli’ye hizmet etmektir. İş barışı ve huzurunun devam etmesi lazım. Buna yönelik desteklerinizi bekliyoruz. Erdemir çalışanı kardeşlerimizin huzuru, refahı için üzerimize ne düşerse tamamında emrindeyim” dedi.
“SORUMLULAR 40-50 YILDAN BERİ YÖNETENLERİNİN TAMAMIDIR”
Birilerinin kavga ederek ilçeyi karıştırmak istediğini iddia eden Şahin, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “Bizim kimseden hesap sorma, kavga etme, kin gütme ve kaos yaratmak gibi bir amacımız yok. Biz bunun için gelmiyoruz. Bazıları bunun için gelebilir. Biz kucaklamaya, birlikte olmaya, ötekileştirmemeye, kardeş olmaya geliyoruz. Ereğli’yi geliştirmeye geliyoruz. Karakterimiz ve hayat anlayışımız budur.
Enerjimiz var, gençliğimiz var, birikmelerimiz var. Ereğli çok büyük bir bölgedir. İnsan gücümüz, limanınız, sanayi kuruluşlarımız, eğitimli insanımız ve katma değerimiz var. Fakat bunları harekete geçirmekte hep sıkıntı yaşamışız. Bugüne kadar hep kavga ve dedikodu ile zaman kaybedilmiş. İnşallah bu dönem böyle olmaz. Ereğli’de bugün hala pek çok sıkıntı yaşıyorsak, bu sorumlular 40-50 yıldan beri yönetenlerinin tamamının kusurudur. Bunu birlikte çözeceğiz.
Belediye başkanı olmam durumumda,  Ankara’ya giderken en yanı başımda sizi görmek istiyorum. Öbür tarafımda kaymakam beyi, onun yanında CHP ve MHP ilçe başkanlarını görmek istiyorum. Odalarımızı görmek istiyorum. Aynı otobüse binip, Ereğli’nin bir sorununu çözebilmek için bunları yapabilmeliyiz. Ben bunu temin edeceğim.”
METİN ERCAN: YENİ İŞ SAHALARINA İHTİYAÇ VAR
Sendikanın Şube Başkanı Metin Ercan ise ‘huzur’ ve ‘refah’ vurgusu yaptığı sözlerinde şu ifadeleri kullandı:
“Ereğli’nin yeni yeni iş sahalarının, yeni yeni Erdemir’e veya Erdemir’in yatırımlarına ihtiyaç vardır. Sendika’nın sadece görevi Toplu İş Sözleşme bitirmek değil yaşadığı ilçedeki refah, huzur ve ekonomik durumu dengelemek olmalıdır. Bu vesile ile çıkmış olduğunuz yolda şahsınıza, Ereğlimize, sendika üyelerine hayırlı uğurlu olsun diyorum.” 

 

“SENDİKA” ZİYARETİ MERAKLA BEKLENİYORDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ereğli aşığı

11 Şubat 2019 - 13:13

sayın erol bey murat sesli başkanımız zamanında işe alındılar diye bir sürü insan posbıyık tarafından işten atıldı.aralarında iki adette engelli işçi vardı bunlar için bişey düşünüyormusunuz.en azından sizden bir açıklama bekliyoruz.hüseyin uysal sahip çıkmadı siz sahip çıkacakmısınız..?

Oyak Pazarlama

09 Şubat 2019 - 16:51

Sayın Erol Başkanım keşke Erdemir de de Ttk gibi oyak pazarlamada çalışan 800 personele kadro konusunda bi ışık yakılsa o zaman çok şey olacağına herkez adı gibi emin

Yorum Yazın

Canlı Radyo