Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAPSA YAPSA, ZATEN İKİSİ YAPARDI

YAPSA YAPSA, ZATEN Ä°KÄ°SÄ° YAPARDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de ikisi de genç iÅŸ insanı Özlem ve Timur Åžen çifti, ilki baÅŸararak ilçeye dev tesis kazandırdı.
Alınan bilgiye göre, evli çiftin “TÄ°MS” adı ile kurduÄŸu organizasyon ÅŸirketi, 15 yılı aÅŸkın süredir ilçede faaliyet sunuyor. Dönemsel olarak sayısı deÄŸiÅŸse de yaklaşık 30 kiÅŸiye istihdam saÄŸlayan Åžen çifti, benzerine ancak büyük ÅŸehirlerde rastlanan üst düzey organizasyon hizmetini Karadeniz EreÄŸli ile tanıştırmaları ile biliniyor.
Ä°NSANIMIZI, BÃœYÃœK ÅžEHRE
MAHKUM ETMEKTEN KURTARMAK Ä°STEDÄ°K

Evli çift, son olarak yaptıkları dev yatırım ile organizasyon faaliyetini bir baÅŸka seviyeye taşıdı. Kırmacı mahallesinde yaklaşık iki dönüm arsa üzerinde atıl durumda duran eski fabrikayı restore ettiren çift, “TÄ°MS Fabrika” adını verdiÄŸi yeni mekanda hizmet vermeye baÅŸlayacak.
TÄ°MS’in kurucusu Timur Åžen, EreÄŸli FM’e açıklamasında, ilçede bazı kesimin özellikle düğünlerini yapmak için büyük ÅŸehirleri tercih ettiklerini belirterek şöyle dedi:
“Bugüne kadar, ilçemizde olmayanı buraya getirdik. Büyüdükçe hizmet ağımızı geniÅŸlettik, insanımıza önemli ölçüde istihdam kanalı olduk. EÅŸim Özlem ile birlikte tek bir amacımız vardı, o da Karadeniz EreÄŸli’nin en iyisini hak ettiÄŸiydi. Ä°nsanımızın Ä°stanbul, Antalya, Ä°zmir ve diÄŸer büyük illerde yaÅŸayanlardan hiçbir eksiÄŸi yoktu. Öyle ise ‘neden en iyisi EreÄŸli’de yoktu’ diyerek hareket ettik.
Bugünse TÄ°MS Fabrika’yı hizmete sunmaktan dolayı gururluyuz. Ä°nsanımızı, büyük ÅŸehre mahkum etmekten kurtarmak istedik. Emin olunsun ki organizasyonun en kapsamlısı EreÄŸli’de olacak. Fabrikamız oturma düzeninde 750 kiÅŸiliktir. Düğün, konser, özel tanıtım günleri, mezuniyet, yemek iÅŸi bizim iÅŸimizdir.”
Åžen ayrıca, önümüzdeki birkaç gün içinde üst düzey katılım ile tanıtımı yapılacak Fabrika’nın kapsamı hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 372 323 0 532 numaralı telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
şaşkın1
üzgün1
kızgın1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo