Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEÇİMİ YENİDEN KAZANAN BAŞKAN, UMDUĞU OYU BULAMAYINCA..!

SEÇİMİ YENİDEN KAZANAN BAŞKAN, UMDUĞU OYU BULAMAYINCA..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Önce yaptığı hizmetleri anlatan sonra ise seçimden daha fazla oy almayı beklediÄŸini söyleyen AK Partili Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, “bu kadar yapılanlar sonrası gönlümüzde tabi ki biraz kırıklık var. Biz farklı bir seçim bekliyorduk” dedi.
Zonguldak ili EreÄŸli ilçesi Ormanlı beldesine yeniden belediye baÅŸkanı seçilen mevcut baÅŸkan Bayram BaÅŸol, partisinin Karadeniz EreÄŸli ilçesi teÅŸkilatınca düzenlenen ‘seçim sonrası deÄŸerlendirme toplantısında’ yaptığı konuÅŸmada, sandıktan istediÄŸi farkla sonucun çıkmadığını söyledi. Seçmenin kararına saygı duyduÄŸunu belirten BaÅŸol, şöyle dedi:
ÖNCE YAPTIKLARINDAN BAZILARINI ANLATTI
“Ben, 5 yıldır belediye baÅŸkanlığı yapıyorum. Dışarıdan gelen insanlarımız, 5 yıl içindeki farkı Ormanlı’da görüyorlar. Gerçekten çok güzel hizmetler yaptık. Biz dahi tahmin edemeyeceÄŸimiz hizmetler verdik. Ben geldiÄŸimde 956 bin lira net işçiye borç ödedim. 29 aydan tutun aÅŸağıya kadar benim işçim maaÅŸ alamamıştı. Binanın içine girilmez durumdaydı. Ormanlı’nın nerelerini yapmadık ki? Mahallemizde topraÄŸa basılmıyordu. Bir köprümüz vardı kaldırıp attık, yaptık. Ä°l aylarımızda istiÅŸare toplantıları yapardık, bunu Kuran kursunun yemekhanesinde yapardık. Gelin görün, bir beldede olmayacak ÅŸekilde bir kültür merkezi yaptık, tüm etkinliklerimiz ÅŸuan orada yapılıyor.
SONRA KIRGIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Biz, her zaman vatandaşımızdan gelen her ÅŸeye razıyız. Biz onların önüne giriyoruz, kapalı sandıkta oylarını kullanıyorlar. Tercihlerine saygı duymamak mümkün deÄŸil. Ama teÅŸkilatımız ile yaptığımız sohbetlerde, bizim gönlümüzde; bu kadar yapılanlar (Ormanlı’ya yapılan icraatlar) sonrası gönlümüzde tabi ki biraz kırıklık var. Biz farklı bir seçim bekliyorduk. Ben, son iki gün varken teÅŸkilatıma ÅŸunu demiÅŸtim: Ben seçim sandığı sonuçlarını merak ediyorum. Çükü teÅŸkilatımız ile beraber Ormanlı’daki tüm evlere çıktık, ev sahipleri ile görüştük. 5 senedir iÅŸlerindeyim. Dernek, düğün odur-budur cenazesidir. Ama biz sonuçta farklı bir ÅŸey bekliyorduk. Ormanlı’daki dostlarımın yapmış oldukları tercihe saygılıyım. Ben, seçim akÅŸamı faklı konuÅŸtum ama o benim aÄŸzımdadır, kalbimde asla olmaz.  Tabi seçimler tartışılabilir ama biz bundan sonra önümüze bakacağız. Çok güzel iÅŸler yapacağımızı düşünüyorum.”   

 

SEÇİMİ YENİDEN KAZANAN BAŞKAN, UMDUĞU OYU BULAMAYINCA..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo