Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAHİN’DEN SON BOMBA; YÜZDE 20 UCUZLATACAK

ŞAHİN’DEN SON BOMBA; YÜZDE 20 UCUZLATACAK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç: Bu daha fragmandır.  Erol Åžahin baÅŸkanımız seçildikten sonra asıl performansı EreÄŸli açısından yapılacaktır
Erol Şahin: Sevgili Ereğli hemşerilerimden istirham ediyorum seçime çok az bir süre kaldı. Bu süre içinde yapılanları, yapılabilecekleri, hangi adayların neleri ne kadar yapabileceklerini çok iyi değerlendirsinler

Karadeniz EreÄŸli’de AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, seçilmesi durumunda içme suyu ücretlerinde yüzde 20 indir yapacağını söyledi.
Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ve partisinin ilçe başkanı Fatih Çakır ile birlikte bir kafede basın toplantısı gerçekleştirdi.
ORUÇ: BU DAHA FRAGMAN
BaÅŸdanışman Oruç, kuvvetli bir ÅŸekilde seçim kampanyası yürüttüklerini belirterek, “güzel, bereketli, hareketli bir kampanya sürüyor. Bürokrasi daha seçimin öncesinde bile hareketli geçmiÅŸ durumda. Seçime iki gün kala iki bakan yardımcısı gelecek. Türk Metal Sendikası'nın bütün bileÅŸenlerinin bu sürece katkılarına teÅŸekkür ediyoruz. Bu daha fragmandır.  Erol Åžahin baÅŸkanımız seçildikten sonra asıl performansı, EreÄŸli açısından yapılacaktır. O zaman göreceksiniz. Gümbür gümbür bir kampanya yürüyoruz.”
SUDA YÃœZDE 20 Ä°NDÄ°RÄ°M
Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin ise dün akÅŸam yapılan gençlik konserine hatırlatarak, “Karadeniz EreÄŸli Belediye baÅŸkanı olduÄŸumuzda her yıl 19 Mayıs'ta Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlik konserlerini baÅŸlatıp bunu geleneksel hale getireceÄŸiz” dedi.
Şahin, ilk kes açıkladığı vaadinde ise seçilmesi durumunda içme suyu fiyatlarında indireme gideceklerini öne sürerek, şu sözlere konuştu:
“Aile bütçesine ekonomik katkılar yapma ile ilgili projelerimi zaman zaman açıklıyoruz. Bunlardan en büyükleri istihdam projeleri oldu. Sayın CumhurbaÅŸkanımızın açıkladıkları yanısara yöresel olarak yapacaklarımız ile birlikte yeni bir müjde daha EreÄŸli'ye vermek istiyorum. Bu kardeÅŸiniz EreÄŸli belediye baÅŸkanı olduÄŸunda, Karadeniz EreÄŸli’deki su ücretlerini yüzde 20 indirecek.  EreÄŸlimize bu müjdeyi sunmaktan mutluluk duyuyorum. Yüzde 20 indirim yapacağız.
ÖZELLEŞTİRİLMEYECEK
Belediyemiz tarafından iÅŸletilen kafe, sosyal tesisler ve benzeri hiçbir tesisi özelleÅŸtirmeyeceÄŸiz. Belediye olarak bunları iÅŸletmeye devam edeceÄŸiz çünkü bazı dedikodular duyuyoruz bu konuyla ilgili. Buralarda insanlarımız ucuz çay ve kahve içmeye devam edecekler. Sadece temizlik, tertip ve düzeni EreÄŸli’ye yakışır hale getirilecek.
PROJELER ÇALINIYOR İDDİASI
Bir de bugüne kadar birçok proje açıkladık, iki aydan beri alandayız. Açıkladığımız birçok projenin rakiplerimiz tarafından kullanıldığını gördük.  Biz açıklıyoruz, rakiplerimizle bakıyoruz aynı ÅŸeyleri açıklıyorlar. Bu da aslında bir anlamda doÄŸru yolda olduÄŸumuzun, doÄŸru ÅŸeyler söylediÄŸimizin en güzel örneÄŸidir. O yüzden cami projemizi en son sakladık. Onu da almasınlar diye iki gün önce sosyal medyamızda EreÄŸlimize yakışır bir cami projesini takdim ettik. BildiÄŸiniz gibi eski terminal alanımıza iki katlı yeraltı otoparkı yapılması esnasında, yoÄŸun bir hafriyat ortaya çıkacak. Söz konusu hafriyat ile denizimiz de dolgu alanı elde edeceÄŸiz.  Hem nakliye hem de hafriyat masraflarını aÅŸağı düşürmüş olacağız hem de denizimiz üzerinde bir alan çıkmış olacak. Ä°ÅŸte bu dolgu alanı üzerine hayırseverlerin de katkıları ile modern bir cami inÅŸa edeceÄŸiz. Ä°nanıyorum ki bu camiye Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden insanlar gelecek. Güzel ilçemiz bu cami ile anılacak, resimleri kartpostallara konulacak.
PEVRUL KAVLAK’IN GELİŞİ
Türk metal Sendikası'nın Genel başkanı Pevrul Kavlak beyefendi nezaket gösterip Ankara'dan tebrik etmek için şahsımı ziyaret etmiş, şansımıza hitaben işçi dostu olduğumuzu ve desteklerini kendi ağzıyla ifade etmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. Biz şehirde kavga, kaos istemiyoruz. Şehrimizin dinamikleri ile kurumlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, iş adamlarıyla, sendika ile aramız her zaman barışık olmaya devam edecek. Birlikte birçok sorunun ve projenin çözümü gerçekleştirilmesinde beraber hareket edeceğiz. Bu birliktelik ruhunu ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Kavgalı eve kimse kız bile vermez ama birliktelik varsa sorunların çözümü de çok kolay ve hızlı olacaktır.
ERDEMÄ°R… TAÅžERON…
Biliyorsunuz Sayın CumhurbaÅŸkanımızın bir EreÄŸli ziyareti gerçekleÅŸtirdi, miting yaptı. Bu miting esnasında Sayın CumhurbaÅŸkanımız ile özellikle otobüsle seyahat esnasında 15 dakikalık zamanın tamamında Erdemir taÅŸeron işçilerine ayırdık. BaÅŸka hiçbir ÅŸey konuÅŸmadık, sadece ve sadece taÅŸeron işçilerin sorunlarını, süreci, ÅŸu anki pozisyonlarını, Erdemir’deki genel konumlarını detaylarıyla anlattım. Sayın CumhurbaÅŸkanımız beni dikkatle dinledi. Yine helikoptere binmek üzereyken Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan Bey ile de tanıştırdığımız esnada da durumu anlattım.
Sayın Pevrul Kavlak beyefendinin EreÄŸli'ye geliÅŸi, EreÄŸli'de yaptığı açıklamalar ile bu sorunun çözümü ile ilgili atılan adımlar ve buna bir nokta konulması Sayın CumhurbaÅŸkanımızın OYAK  Genel Müdürünü araması bizleri son derece mutlu etmiÅŸtir. Yani yıllardır kanayan bir yaramız olan taÅŸeron işçilerinin kadro meselesi bu ÅŸekilde çözüm noktasına gelmesini Karadeniz EreÄŸli'de en büyük takipçisi Erol Åžahin olacaktır. Bunu buradan tüm kamuoyuna açıklamak istiyorum. Ayrıca ilettiÄŸimiz diÄŸer tüm sorunların da Sayın CumhurbaÅŸkanımıza nezdinde yer etmesi, miting konuÅŸmasına yer alması, gerekli talimatları vermesi, bazılarının hemen çözülmesi bazılarının ise çözülmesi için talimat verilmesi; üniversite arazi tahsisi, tersaneler ile ilgili sorunlar ayrıca Erdemir işçi alımı ile ilgili, demiryolu ile ilgili Sayın CumhurbaÅŸkanımızın verdiÄŸi bu güzel müjdeler için teÅŸekkür ediyoruz. Bu ÅŸu demektir; EreÄŸli ile sayın CumhurbaÅŸkanımızın arasında gönül bağının sonuçlarıdır.
5 YILDA 15 YILLIK Ä°Åž
Önümüzdeki 5 yıl boyunca Erol Åžahin kardeÅŸiniz bu kentte en az 15 yıllık iÅŸ gerçekleÅŸtirecektir. EreÄŸli'nin bütün sorunlarını teker teker Sayın CumhurbaÅŸkanımız nezdinde arz ettik, arz etmeye devam edeceÄŸiz. EreÄŸli’mizin üzerindeki kara bulutları derhal bertaraf edeceÄŸiz, amacımız budur. Herkes, siyasi partisini bir kenara koysun. Bu seçim bir siyasi parti seçimi deÄŸil. Buradan EreÄŸlili hemÅŸerilerime sesleniyorum; milletvekilleri seçimlerinde insanlar partilerine oy verebilirler, bu en tabii haklarıdır. Fakat bu belediye baÅŸkanı sizin mutfağınızdaki-banyodaki suyu akıtıyor, belediye baÅŸkanı kapınızdaki çöpü topluyor, belediye baÅŸkanınız EreÄŸli'deki otoparkını, çay ocağını, sokakların temizliÄŸini, sosyal tesisleri hatta klasiÄŸin dışında Erol Åžahin örneÄŸinde olduÄŸu gibi EreÄŸli'nin temel ekonomik sorunların el atıp çözüm yollarını sokabiliyor. Bu ÅŸansı EreÄŸli iyi deÄŸerlendirmeli. Ben sevgili EreÄŸli hemÅŸerilerimden istirham ediyorum seçime çok az bir süre kaldı. Bu süre içinde yapılanları, yapılabilecekleri, hangi adayların neleri ne kadar yapabileceklerini çok iyi deÄŸerlendirsinler.
Lütfen siyasi kaygılardan uzak duralım, siyasi görüşlerimizi hepsini bir kenara bırakalım. Ben bunu arzu ediyorum çünkü Erol Åžahin seçildiÄŸi günden itibaren Karadeniz EreÄŸli’deki tüm hemÅŸirelerin belediye baÅŸkanı olacak. Yani ben EreÄŸli'nin belediye baÅŸkan olmaya talibim.”

 

ŞAHİN’DEN SON BOMBA; YÜZDE 20 UCUZLATACAK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
metal işçisi

28 Mart 2019 - 14:56

karnı tok,cüzdanı kalın sarı sendikacılarla oy filan alamazsınız işçilerden.

Yorum Yazın

Canlı Radyo