Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KONSERİ 20 BİN KİŞİ İZLEDİ

KONSERİ 20 BİN KİŞİ İZLEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’e destek için düzenlenen konseri 20 bin kiÅŸinin izlediÄŸi bildirildi. EreÄŸli halkına seslenen Åžahin, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı olan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 2019 yılında Gençlik Konseri ile kutlayacaklarını söyledi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:

“ ”
AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Erol Åžahin’e destek amacıyla organize edilen ancak Yeni Zelanda’da Cuma mamazı sırasında yaÅŸanan katliam nedeniyle 27 Mart tarihine ertelenen halk konseri muhteÅŸem bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirildi. Dün akÅŸam Erdemir ofis yolunda gerçekleÅŸtirilen konsere, EreÄŸli doÄŸumlu ünlü sanatçı Engin Atalay’ın yanı sıra Åžimal ve Ece Seçkin katıldı.
Konserin sunuculuÄŸunu ünlü oyunculardan Tahsin TaÅŸkın yaptı. TaÅŸkın sahnede bir süre CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ses tonu ile taklidini yaparak halka seslendi.
Yaklaşık 20 bin kiÅŸinin izlediÄŸi halk konserinde ilk sahne alan Engin Atalay, seslendirdiÄŸi ÅŸarkılar ile halkı coÅŸturdu. Memleketi EreÄŸli’de olmaktan büyük mutluluk duyduÄŸunu belirten Atalay, Temmuz ayında Erol Åžahin’in düzenleyeceÄŸi konsere de geleceÄŸini ifade ederek halktan Åžahin’e destek istedi. Engin Atalay’ın ÅŸarkıları ile konsere iyice ısınan EreÄŸli halkı, Åžimal’in sahne almasıyla birlikte daha da coÅŸtu. ÇoÄŸunluÄŸunu gençlerin oluÅŸturduÄŸu katılımcılar saatlerce yerinde duramayıp kimi zaman oynadılar, kimi zaman da dans ettiler. Genç kız ve kadınların da büyük ilgi gösterdiÄŸi konserde ünlü sanatçı Ece Seçkin’in sahne almasıyla birlikte heyecan doruÄŸa çıktı.
Ece Seçkin sahneye çıktığında gördüğü kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve bir halk konserinde ilk defa böyle bu kadar coşkulu ve kalabalık bir seyirci topluluğuna konser verdiğini söyledi.
AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin, eÅŸi Feyzan Åžahin ile birlikte sahneye çıkarak sanatçılara çiçek ve deÄŸiÅŸik hediyeler verdiler. Erol Åžahin, Ece Seçkin’e çiçek verirken, “Bu akÅŸam burada 20 bin kiÅŸi var. Temmuz ayında yapılacak festivalde Atatürk Anıtı önündeki 500 bin kiÅŸilik konsere de sizi ÅŸimdiden davet ediyorum” dedi.
Åžahin, Engin Atalay ve Åžimal’i de ÅŸimdiden festivale davet etti.

BU YIL 19 MAYIS BÄ°R BAÅžKA KUTLANACAK
AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin sahnede yaptığı teÅŸekkür konuÅŸmasında, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 2019 yılında gençlik konseri ile kutlayacaklarını ve bunu geleneksel hale getireceklerini müjdeledi. Åžahin, konsere katılan tüm vatandaÅŸlar ile sanatçılara ve organizasyonu yapanlara teÅŸekkür etti.
Erol Şahin, konserin sona ermesi ile çalmaya başlayan kaptaş havasını duyunca yerinde duramadı ve sahneye fırlayarak eşi Feyzan Şahin ve partililer ile birlikte Kaptaş havası oynadı.
Konser, sahilde sunulan muhteşem havai fişek gösterisi ile sona erdi.

 

KONSERİ 20 BİN KİŞİ İZLEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
sarı korkmaz

28 Mart 2019 - 14:53

ne 20.000 ucmayın,uçmasınlar:))) trumph'u hetirseler eregliye,yine de şeçimi alamazlar...

Yorum Yazın

Canlı Radyo