Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAHİN SORDU: “GENÇLİĞİNDE NE YAPTIN DA, ŞİMDİ NE YAPACAKSIN?”

ŞAHİN SORDU: “GENÇLİĞİNDE NE YAPTIN DA, ŞİMDİ NE YAPACAKSIN?”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, CHP’nin adayı Halil Posbıyık için, “20 yılda, genç ve hızlı döneminde ne yaptın da, şimdi ne yapacaksın? 20 yıldır aynı vaatler” dedi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama “aynen” şöyle:
""
“AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin dün akşam Belen Mahallesinde muhteşem bir şekilde karşılandı. Gittiği diğer mahallelerde olduğu gibi davul-zurna ve havai fişeklerle karşılanan Erol Şahin,  mahalle halkına hitaben yaptığı konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli mitingine katılım sağlayıp Ereğli’nin misafirperverliğini gösteren tüm halka teşekkür ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’ye verdiği müjdelerden söz eden Şahin, Üniversite Kampüsünden tutun da Erdemir’in bin kişiyi işe alacak olması ve tersanelerin yeniden eski günlerine dönmesi için verilecek desteğe kadar tüm vaatleri anlatan Şahin, “En önemlisi ne biliyormusunuz? Cumhurbaşkanı Allah sağlık verdiği sürece 4.5 yıl daha o makamda olduğunu söyleyerek, Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını net ve kesin bir dille açıklamıştır. Biz bu yüzden ilk günden beri projelerimizin arkasında sayın Cumhurbaşkanımızın desteği olduğunu söylüyoruz. Diğer adayların yapıp da bizim yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ama onların yapamayıp da bizim yapabilecek olduğumuz çok şey var” dedi.
GENÇLİĞİNDE NE YAPTIN DA ŞİMDİ NE YAPACAKSIN?
AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin büyük alkış tufanı ve sloganlar arasında yaptığı konuşmasında, CHP adayına seslenerek, “20 yılda, genç, hızlı ve enerjik olduğun dönemde ne yaptın da şimdi ne yapabileceksin?” dedi.
AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, “CHP’den bir ağabeyimiz, büyüğümüz aday olmuş, 20 yıl belediye başkanlığı yapmış. 5 yıl ara vermiş yeniden başkan olmak istiyor. Allah selamet versin, kendisini severiz sayarız. Ancak, 20 yılda neyi yaptınız da,  şimdi tekrar gelip başkan olup neleri yapacaksınız? O genç, hızlı, güçlü ve enerjik döneminizde neyi başardınız da  şimdi başaracaksınız? Bakın 20 yıldır, 25 yıldır kataloglar aynı. Her dönem aynı vaatler. Teleferik yapacak, viyadük yapacak, kent meydanı yapacak. 20-25 yıldır hep aynı vaatler hep aynı projeler. İnceleyin bütün projelerini hepsi aynı ve bugüne kadar gerçekleşmedi. Yine gerçekleşmeyecek emin olun” şeklinde konuştu.
“BAŞARILI OLSAYDI DEVAM EDERDİ”
AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı da isim vermeden eleştirerek, kendisinin 5 yıl başarılı olamadığını söyledi ve “Şu anki Belediye Başkanımız zaten başarılı olsaydı yoluna devam ederdi. Cumhurbaşkanımız sen bu işleri beceremedin çekil kenara dedi kendisine. Beni, genç ve enerjik bu kardeşinize yol verdi, sen yürü dedi. Fırsatları değerlendirip proje üretip götürmezsen, üretmezsen kente katkı sağlamazsan sonuç böyle olur. Ereğli’nin bir 5 yıl daha kaybetmesine zamanı yok.” dedi.

 

ŞAHİN SORDU: “GENÇLİĞİNDE NE YAPTIN DA, ŞİMDİ NE YAPACAKSIN?”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet elmacı

25 Mart 2019 - 14:29

Git de projelere bak poyraz yıldız 20 yıldan beri aynı projelerle karşına çıkan adama oy vereceksen senin görüşün ama bi düşün Muharrem Incede genç dinamik dediniz alin size genç dinamik adam yaşasın EROL ŞAHİN!!!

Poyraz yildiz

21 Mart 2019 - 16:12

Sen ne yapacaksin ya

Yorum Yazın

Canlı Radyo