Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAHİN: EVİNİZE DERT ORTAĞI OLMAYA GELİYORUZ

ÅžAHÄ°N: EVÄ°NÄ°ZE DERT ORTAÄžI OLMAYA GELÄ°YORUZ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, “sorunları çözüme kavuÅŸturmaya, evinize dert ortağı olmaya geliyoruz” dedi.
AK Parti ilçe teÅŸkilatı, çarşı merkezinde miting gerçekleÅŸtirdi. Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, Devrim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde yaptığı konuÅŸmada, ilk iÅŸinin su ücretlerinde indirime gitmek olduÄŸunu söyledi. Åžahin, şöyle dedi:
“Evinize dert ortağı olmaya geliyoruz. Allah bize inÅŸallah bu günleri gösterecek. Yaşım daha 52’dir. Allah’ın izni ile bu kardeÅŸiniz belediye baÅŸkanı olduÄŸunda 5 sene sonra 57 yaşında olacağım. O zaman tekrar karşınızda olmak nasip olduÄŸunda inÅŸallah hesap verir bir belediye baÅŸkanı olacağım. Tekrar karşınızda olabilme ihtimali olanlara oy verin lütfen.
En önemlisi de ne biliyor musunuz? Ben vefalı bir belediye başkanı olacağım. Hiçbir zaman, beni bu noktaya taşıyan ne partimize, ne Ereğlililere karşı çıkmayacağım. Onların emir ve talimatlarına hed daim uyacağım inşallah.
Öncelikle müjdemiz 1: Belediye baÅŸkanlığımız döneminde gelir gelmez Karadeniz EreÄŸli’de su fiyatlarını yüzde 20 düşürecek bu kardeÅŸiniz. Ä°kincisi; göreve geldiÄŸimizde Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nde çalışan hiçbir kardeÅŸimizin iÅŸi, aşı ve ekmeÄŸi ile oynamayacağımız gibi onların ekonomik durumlarını, maaÅŸlarını, sosyal haklarını, sendikal haklarını koruyacağız.
Ama baÅŸka birileri geldiÄŸinde bir süre iÅŸinden edebilir. Dikkat etsin belediye işçileri. Bu kardeÅŸiniz söz verdi, hiç kimsenin ekmeÄŸi ile oynamayacağım. Çünkü bu yaşıma kadar kimsenin ekmeÄŸi ile oynamadım. Ekmek, en kutsal deÄŸerlerimizden bir tanesidir. Allah kimseyi iÅŸsiz, güçsüz bırakmasın. Alın terinin, taÅŸeron kardeÅŸlerimizin yanında olacağız. Memurun, işçinin yanında olacağız. Esnaf dostu olacağız. Sanayicimize destek vereceÄŸiz. EreÄŸlimizi büyütmek için EreÄŸli’de sanayi yatırım yapan tüm kardeÅŸlerimizin yolunu, suyunu, kanalizasyonunu ve hafriyatını EreÄŸli belediyesi bedava yapacak.” 

Haberin ayrıntıları, akÅŸamın ilerleyen saatlerinde aktarılacak…

 

ÅžAHÄ°N: EVÄ°NÄ°ZE DERT ORTAÄžI OLMAYA GELÄ°YORUZ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo