Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKAN YARDIMCILARINDAN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK

BAKAN YARDIMCILARINDAN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine gelen iki bakan yardımcısı, Karadeniz EreÄŸli’de yapılacak yatırımların arkasında olduklarını söylediler.
İlçeye bir takım temaslarda bulunmak için gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesini ziyaret ettiler. Ziyarete Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ve eski milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Faruk Çaturoğlu da katıldı.
Partilileri Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ ile sendika Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, bir gurup Erdemir işçi ile birlikte karşıladı.
Bakan Yardımcıları Mithat Cansız ile Hasan Büyükdere, ziyarette yaptıkları konuÅŸmalarda önemli mesajlar verdi. İşçi lideri Yusuf Ziya OdabaÅŸ ise Aday Erol Åžahin’e verdikleri destek sözlerini yineledi.

Detaylar, haberin videosunda…

 

BAKAN YARDIMCILARINDAN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ada Gerek Yok

29 Mart 2019 - 18:57

Anladık Ereğli FM olarak Şahin'i destekliyorsunuz da bütün haberlerini neden bildirim olarak göndererek bizi rahatsız ediyorsunuz? Önemli haber olursa diye takip ediyoruz sizi fakat artık ona da gerek yok cidden, haberiniz size kalsın.

Yorum Yazın

Canlı Radyo