Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şahin, Erdemir emekçilerine 'Hayırlı Olsun' a gitti

Şahin, Erdemir emekçilerine 'Hayırlı Olsun' a gitti

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in, bu sabah erken saatlerde Erdemir giriÅŸinde işçileri karşılayarak imzalanan yeni toplu sözleÅŸmenin hayırlı olmasını dilediÄŸi bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Åžahin, partisinin EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ve bazı belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Erdemir ana kapı giriÅŸine giderek, çalışanlara 'hayırlı mesailer' diledi. Erdemir işçisine giriÅŸte simit ikram eden Åžahin, imzalanan 27. dönem toplu sözleÅŸmesinin kendilerine, ailelerine ve tüm EreÄŸli'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. İşçilerle sohbet edip destek isteyen Åžahin, ÅŸunları kaydetti:
“HAYIRLI OLSUN”
"ERDEMÄ°R ile Türk Metal Sendikası arasında yapılan 27. Dönem Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi görüşmelerinin ‘anlaÅŸma ile sonuçlandığını’ memnuniyetle öğrenmiÅŸ bulunuyorum. Ãœlkemizin gözbebeÄŸi Erdemir de 1800 derece sıcaÄŸa karşı ekmek parası kazanma mücadelesi veren emekçi kardeÅŸlerimizin, 6 aydır bekleyiÅŸin sonucunda, alın terlerinin karşılığını almış olmaları, bizleri de son derece memnun etmiÅŸtir. Öncelikle Erdemir çalışanına, dolayısıyla EreÄŸli halkına ve EreÄŸli’ye yansıyacak olan bu olumlu tablonun hayata geçmesinde emeklerinden dolayı, Türk Metal Sendikası ve Erdemir yetkililerini kutluyorum. İşçilerimizin yeni sözleÅŸmeden doÄŸacak artış ile birlikte alacakları ücretleri aileleri ile birlikte Allah güle güle harcamak nasip etsin. Yeni sözleÅŸmenin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo