Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAAŞ ZAM ORANI BELLİ OLDU!

MAAÅž ZAM ORANI BELLÄ° OLDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de kurulu kısa adı ERDEMÄ°R olan EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları ile ÅŸirkette yetkili Türk Metal Sendikası arasında 4200 işçiyi kapsayan ve anlaÅŸmayla sonuçlanan 27. Dönem Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi görüşmelerinde zam oranları netleÅŸti.
Türk Metal Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, dün, Ankara’da yapılan toplantının geç saatlerde sona erdiÄŸini söyledi. araflar arasında varılan anlaÅŸma sonucunda, 2 yılı kapsayan toplu iÅŸ sözleÅŸmesinde oranların 6’ÅŸar aÅŸlık dilemler halinde yapıldığını belirten Ercan, ÅŸunları kaydetti:
“Ãœcret artışlarında ilk altı ay yüzde 11 olan zam, ikinci altı ay yüzde 9 olarak gerçekleÅŸecek, Bunun yanı sıra ikinci yılın ilk ve ikinci altı aylarında enflasyon oranında artış olacak. Sosyal haklarda yüzde 18.5 artış saÄŸlanırken, Kurban Bayramına özel ekstra artış alındı. 1 Eylül 2018'den geçerli olan sözleÅŸmemizde bugüne kadar biriken farklar da 40 gün içinde ödenecek. SözleÅŸmemizin öncelikle üyelerimize, ailelerine, ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran3
kızgın3
üzgün2
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo