Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAHİN, DESTEK TURLARINDA

ÅžAHÄ°N, DESTEK TURLARINDA

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Mahalli Ä°dari Seçimlerde Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’ni yeniden AK Partili yapmak isteyen Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, seçim kazanma çalışmaları kapsamında bir süre önce baÅŸlattığı saha gezilerini sürdürdüğünü bildirdi.
Partinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nden “Erol Åžahin yorulmadan, üşümeden, bıkmadan usanmadan çalışıyor” baÅŸlığı ile servis edilen yazılı açıklamada, Åžahin’in, “aşırı soÄŸuk havaya raÄŸmen seçim çalışmalarını artan bir performans ile sürdürüyor” denildi.

Yapılan yazılı açıklama “aynen” şöyle:
‘“Son günlerdeki aşırı soÄŸuk havalara raÄŸmen yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan heyecanlı ve enerjik bir ÅŸekilde seçim çalışmalarına devam eden Erol Åžahin bugün yine esnafın ayağına kadar gidip dertlerini dinledi, projelerini anlattı.
Bugünkü seçim çalışmalarını Ä°brahim Efe Caddesi ve UÄŸur Mumcu Caddesinde sürdüren Erol Åžahin’i esnaflar sıcak ve yakın bir ilgi ile karşıladılar.
Enerjik yapısı ve sempatik tavırları ile çevresine pozitif bir enerji saçan Erol Åžahin’i seçim çalışmalarında AK Parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile partilileri de yalnız bırakmıyor. Erol Åžahin bugün ziyaret ettiÄŸi esnafa özellikle ilçeyi ekonomik anlamda ayaÄŸa kaldıracak projelerini anlattı.
Kendisinin ekonomist olduÄŸunu, Türkiye’de büyük ÅŸirketlere mali ve yatırım projeleri konusunda danışmanlık yaptığını hatırlatan Erol Åžahin, “Göreceksiniz ki, belediyenin mevcut bütçesi ile nasıl yatırım yapılır, nasıl bir ilçe ayaÄŸa kaldırılır Türkiye’ye göstereceÄŸiz” dedi.
Ä°lçede Ãœniversite öğrencisi sayısının 10 bine çıkartılmasından tutun da, istihdam saÄŸlayacak olan tekstil atölyelerine kadar, sosyal ve kültürel anlamda da festivallerden kültür gezilerine kadar tüm projelerini esnafa anlatan Erol Åžahin’e esnaflar destek sözü verdiler.
Bir esnaf da Erol Åžahin’e, “EreÄŸli’ye Ekonomist lazım” ÅŸeklinde slogan üretmesini önerdi…
Erol Åžahin’i dinleyen bir esnaf şöyle dedi: “Siz çevrenize pozitif bir enerji saçıyorsunuz. Kavgacı ve agresif bir yapınız yok. EreÄŸli olarak biz iki ÅŸeyden kaybettik, birincisi kavgadan, ikincisi ise hesap kitap bilmemekten. Siz kavgacı olmadığınız gibi ekonomist ve hesap uzmanısınız. Oyumu gönül rahatlığı ile vereceÄŸim. Bu parti meselesi deÄŸil, bir baÅŸka partiden de aday olmuÅŸ olsaydınız yine de verirdim. Mesele iÅŸi bilme meselesi, bunu da sizde görüyorum” dedi.
AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’de duyduÄŸu bu sözler karşısında, “Sizlerin bu sözleri ve desteÄŸi motivasyonumu her geçen gün artırıyor. SorumluluÄŸumun bilincindeyim ve sizleri asla mahcup etmeyeceÄŸim” dedi.”’

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo