Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ ESKİ DOSTTAN EĞLENCELİ PROGRAM

Ä°KÄ° ESKÄ° DOSTTAN EÄžLENCELÄ° PROGRAM

Özel kanalda katıldığı kısa film yarışmasında birinci olarak sanat dünyasına atım atan, bu yarışmadan kazandığı para ile de Amerika Miami’de ödül almaya kadar giden yolda emin adımlarla ilerleyen Karadeniz Ereğli doğumlu Taha Ulukaya, gazeteci Şafak Negüzel’e konuştu.


EREÄžLÄ°’YE YOUTUBER’LER GELECEK
Memleketi Karadeniz EreÄŸli’ye asistanı ile birlikte gelen Taha Ulukaya, 91.7 frekansında yayın yapan EreÄŸli FM’den konuk oldu. Programı Gülçin AcaroÄŸlu Demir yönetti. Bir saatten fazlı süren programda Ulukaya ve Negüzel söyleÅŸti.
Camiasınca sinemanın dahi çocuÄŸu olarak da anılan Taha Ulukaya, yakın tarihte Ä°talya ve Güney Kore’de düzenlenecek ödül törenine katılacağını söyledi. EreÄŸli’yi çok sevdiÄŸini her fırsatta anlatan Ulukaya, sürpriz yapacağını, Güney Kore’de ödül alacağı sırada, “Elli Elli Yüz EreÄŸlülülüyüz” diye haykıracağını öne sürdü.
Öte yandan, internet programı “Vizyona hönkürme” ile yerli ve yabancı filmlere getirdiÄŸi eleÅŸtirisel yaklaşım ile sektörde yer bulan Ulukaya, Vizyona hönkürmenin bir bölümünü, yakın zamanda EreÄŸli’de çekeceÄŸini ifade etti. Bu kapsamda Türkiye ve Dünya genelinde milyonlarca takipçileri olan Youtuber’ları, beraberinde Karadeniz EreÄŸli’ye getireceÄŸini sözlerine ekledi.

ULUKAYA HAKKINDA HATIRLATMA:
Kariyerine amatör tiyatroyla başlayan, sonraki yıllarda BKM tiyatroda görevler alan, Ezel dizisinde senarist asistanlığı gibi türevleri olan görevlerde aktif rol alan Taha Ulukaya, şuan film ve dizi üzerine kurduğu bir Youtube kanalı ile kariyerini sürdürüyor.
2018 Haziran’ın da ise sinemalarda gösterilen kısa adı B.O.K olan Bir O Kalmıştı filmini yazan ve aynı zamanda filmde de oynayan Taha Ulukaya, düşük bütçe ile baÅŸarılı film yapılabileceÄŸini sektöre ispatlamış oldu. Film, sinema salonlarının ardından özel kanalarda da izletilmiÅŸ, özellikle Zonguldak bölgesi filmi çok beÄŸenmiÅŸti. Filmin hastane de geçen bir sahnesinde “KaptaÅŸ Türküsü” çalınmış, türküye birde mini klip çekilmiÅŸti.  
KISA ZAMANDA ÖDÜLLERİ TOPLADI
KurduÄŸu Youtube kanalında çalışmalarını sündüren Ulukaya, “Ä°z Filmi” ve internet dizisi “Hile” ile de önemli sayıdaki takipçiye ulaÅŸtı.  Bazı kesimlerce sinemanın dahi olarak gösterilen 33 yaşındaki Taha Ulukaya; 2011 de Atv de "Çek Bakalım" yarışmasında çektiÄŸi kısa film ile birinci oldu. Ä°stanbul Uluslararası Film Festivalinde, özel juri ödülünü aldı. Ukrayna Uluslararası Film Festivalinde, finalist (Ä°z Filmi) oldu. Miami, Seul, Copenhag Web Dizi Festivallerinde çeÅŸitli ödüller (Hile Dizisi) aldı.

ÅžAFAK NEGÃœZEL SORDU, TAHA ULUKAYA ANLATTI. KEYÄ°FLÄ° GEÇEN RADYO PROGRAMININ BANT KAYDIDIR…

 

Ä°KÄ° ESKÄ° DOSTTAN EÄžLENCELÄ° PROGRAM

Özel kanalda katıldığı kısa film yarışmasında birinci olarak sanat dünyasına atım atan, bu yarışmadan kazandığı para ile de Amerika Miami’de ödül almaya kadar giden yolda emin adımlarla ilerleyen Karadeniz Ereğli doğumlu Taha Ulukaya, gazeteci Şafak Negüzel’e konuştu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo