Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZBAKIR, GAZETECİLERİ KUTLADI!..

ÖZBAKIR, GAZETECİLERİ KUTLADI!..

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Özbakır , mesajında, “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile kamusal hizmet alanında en önemli görevi yerine getiren, kamuoyunun doÄŸru ve güvenilir bilgiye ulaÅŸmasını saÄŸlayan, çalışan gazetecilerin günlerini kutluyoruz.” dedi.

Basın mensuplarının birçok önemli görevi de yürüttüklerini ifade eden Özbakır , “Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir ÅŸekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doÄŸrudan iliÅŸkilidir. Bu büyük sorumluluÄŸu hakkı ile yerine getirmek hususunda özveri ile görev yapan muhabir ve gazetecilerimizin, bu özel günlerinde yanlarında olduÄŸumuzu ifade etmek ve teÅŸekkürlerimizi belirtmek istedik. Kamuda hizmet üreten birimlerin vatandaÅŸa açılan penceresi olan basının, günümüz dünyasındaki önemini göz ardı etmek mümkün deÄŸildir. Kamuoyu ile kamu arasındaki köprünün kurulup saÄŸlamlaÅŸtırılmasını saÄŸlayan, hizmet birimlerinin, halk tarafından talep edilen hizmetleri sunmasında itici güç olan, yapılan çalışmaların her aÅŸamasını takip ederek, gerçek ve geniÅŸ bir kabulün oluÅŸmasına yardımcı olan basın mensuplarının, iÅŸlevi tartışılmazdır. Yaptığınız her çalışmada, kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevin yerine getirilmesinde emeÄŸi geçen, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön veren, tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini, zor ÅŸartlar altında yürüten, baÅŸta yerelde çalışan gazeteler olmak üzere ülkemizin tüm gazetecilerinin gününü en içten dileklerimle kutluyor, saÄŸlık ve mutlulukla görevlerinde baÅŸarı ve kolaylıklar diliyorum. “ diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo