Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ORMANLI PTT ŞUBE BİNASINDA İNCELEME

ORMANLI PTT ÅžUBE BÄ°NASINDA Ä°NCELEME

YAPIMI DEVAM EDEN, ORMANLI PTT ÅžUBE BÄ°NASINDA Ä°NCELEME

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır,  Ä°lçeye baÄŸlı Ormanlı  Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol ve belde de yeni hizmete giren PTT binasında Kurum Müdürü Yunus Bal ile bir araya geldi.

Haftalık ziyaretler kapsamın da Kdz. EreÄŸli ve beldelerinde beraberinde AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte çeÅŸitli, ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunmaya devam eden AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır’ın bu haftaki durağı Ormanlı beldesiydi.

PTT BÄ°NASINI GEZDÄ°.

Burada ilk önce Ormanlı PTT geçici hizmet binasında Åžube Müdürü Yunus Bal ile görüşen Çakır, Bal’a yeni hizmet binasının kısa süre içinde tamamlanacağını hatırlatarak, ÅŸimdiden hayırlı-uÄŸurlu olması temennisinde bulunarak,  Ã§alışmalarında baÅŸarılar diledi.

Çakır, merkezi hükümetin bölgeye yatımlarının aralıksız olarak devam ettiÄŸini kaydederek, “Ormanlı ’ya yapılan hizmetler ortada, beldelerimiz artık AK Parti iktidarı ile büyük, farklı, deÄŸiÅŸik, hizmetler almaya baÅŸladı. Bu hizmetler vatandaÅŸlarımız tarafından yakından takip ediliyor ve takdir ediliyor.

Bizlerde tamamlanmak üzerine olan yeni PTT binasının buraya kazandırılmasında emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyoruz. Ormanlı ’ya yakışır bir bina ortaya çıktı ve Ormanlımıza hizmet etmeye kısa süre içinde baÅŸlayacak.” ifadelerini kullandı.

BAL TEÅžEKKÃœR ETTÄ°.

PTT Åžube Müdürü Bal ise,  ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek,  PPT ÅŸubesinin ÅŸimdilik geçici yerine olduÄŸunu yalnız kısa süre içinde yeni binasında taşınacağını söyledi.  Bal ayrıca, beldede vatandaÅŸların istek ve taleplerine en hızlı ÅŸekilde cevap vermeye baÅŸladığını sözlerine ekledi.

KonuÅŸmaların ardından inÅŸaatı bitme aÅŸamasına gelen yeni hizmet binasını  gezen Çakır, Åžube Müdürü Bal’dan bina ve yapılan son çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

BAÅžOL’U DA ZÄ°YARET ETTÄ°

PTT ziyaretinin ardından Ormanlı Belde Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol’u da ziyaret eden,  Çakır, BaÅŸol ile karşılıklı görüş alış-veriÅŸinde bulundu.

BaÅŸol’dan belediye ve belde de yapılan çalışmalar hakkında bilgi de alan Çakır, sorunların çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

Burada yaklaşık iki saat kalan Çakır, gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaret ve incelemelerin ardından beldeden ayrıldı. 

AK PARTİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal,  AK Parti Kdz. EreÄŸli ilçe teÅŸkilatının haftalık olaÄŸan olarak gerçekleÅŸtirdiÄŸi yönetim kurulu toplantısında katıldı.

AK Parti’nin Kdz. EreÄŸli Ä°lçe teÅŸkilatında gerçekleÅŸtirilen toplantıda Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal parti ana kademedeki yönetim kurulu üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi ayrıntılı bilgiler verdi.

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır’da hazır bulunduÄŸu toplantıda, parti yöneticilerine belediye çalışmalarını aktaran Uysal, parti yöneticilerin vatandaÅŸların kendilerine ilettikleri ve sorun ve istekleri de tek tek not aldı.

Uysal’ın Oldukça faydalı geçen toplantıyı sık sık yönetim kurulu ile biraya gelerek gerçekleÅŸtirmeyi arzuladığı ve ilçeyi daha iyi yönetme adına çalışmalarını artırarak sürdüreceÄŸi ifade edildi.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo