Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçedeki bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduğu bildirildi.


Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklama şöyle:
“İçinde defter, Türkçe ve İngilizce sözlük, atlas, pergel takımı, kaplık, kuru ve pastel boya takımı gibi kırtasiye malzemelerinin yer aldığı okul çantalarının dağıtımının startını Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal verdi.
Kırtasiye malzemelerinin dağıtımı sırasında velilerle bir süre sohbet eden Başkan Uysal, yeni eğitim dönemine ilişkin mesajında,  '2018- 2019 Eğitim -Öğretim yılı başlarken, geleceğin teminatı çocuklarımız, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan aileleri ve büyük fedakârlıklarla hizmet veren öğretmenlerimizin heyecan ve coşkusunu yürekten paylaşıyor, tüm öğretmen, öğrenci ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni ders yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum' dedi.
Göreve geldiği günden itibaren eğitimin her alanında destek olan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, son 4 yılda Özel Kalem Müdürlüğü aracılığıyla 4 bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kimsesiz KİM

17 Eylül 2018 - 20:19

Acaba hangi kırtasiyeden alındı bu ürünler kırtasiye mi sevap işledi yok belediye kırtasiyeyi zenginmi yaptı aklımda deli sorular

bayram bozkurt

17 Eylül 2018 - 15:58

geç kalindimi başvuru için

Yorum Yazın

Canlı Radyo