Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NE MAZERET BİLDİRDİK, NE BAHANE ÜRETTİK SAKİNDERE’Yİ BİZ BİTİRDİK…

NE MAZERET BİLDİRDİK, NE BAHANE ÜRETTİK SAKİNDERE’Yİ BİZ BİTİRDİK…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  5 yıllık süre içinde yapılan çalışmalara iliÅŸkin olarak hazırlanan “Hizmette Geçen 5 Yıl” videolarının 6. bölümünü de sosyal medya hesaplarından yayınladı.  Klipte, altyapı çalışmaları ile baÅŸka bir görüntüye kavuÅŸturulan Sakindere yanısıra Kırmacı mahallesindeki çöp istasyonundaki rehabilitasyona yönelik çalışmalar anlatıldı.
Belediye basın biriminden yapılan yazılı açıklamada, hizmetle geçen 5 yıl videosunun 6. bölümünde yaklaşık 20 bin nüfusun yaÅŸadığı BaÄŸlık Mahallesi sınırlarında bulunan ve 10 Eylül 2017 tarihinde alt yapı çalışmasına baÅŸlanan Sakindere projesi ile bölgenin bambaÅŸka bir görüntüye kavuÅŸtuÄŸuna vurgu yapılıyor.  Aynı video da ayrıca çalışmaları 31 AÄŸustos 2017 tarihinde baÅŸlayan Kırmacı çöplük rehabilitasyonu ile 35 yıldır koku ve korkusuyla yaÅŸanan Kırmacı çöplüğünün yaÅŸam alanına dönüşmesi yolundaki çalışmalara yer veriliyor.
İLK 2 BÖLÜMDE ÖNE ÇIKAN HİZMETLER
Hizmetle geçen  5 yılı videolarının ilk bölümünde yenilenen Atatürk Anıtı, Çocuk Oyun Dünyası, Spor Parkı, Yeni Åžantiye, Belediye Hizmet Binası ve Åžehit Ömer Halisdemir Bulvarı gibi hizmetler öne çıkarılmış, 2. bölümün de ise Gülüç- Kepez yolu üzerinde yapılan  cep çalışması Gökme Köprüsünün yenilenmesi,  EreÄŸli –Kandilli yolunu 5 km kısaltan KöseaÄŸzı yolu, borçlanmadan alınan 67 yeni araç, tehlike arz eden noktalarda Karayolları standartlarında yapılan 17 kilometre oto korkuluk, 2 yeni Ä°tfaiye Ä°stasyon ve  Belediye Plajı’nın Batı Karadeniz’in en güvenli Plajı haline getirilmesine vurgu yapılmıştı.
3. BÖLÜMDE HANGİ HİZMETLER ANLATILMIŞTI?
Hizmet videolarının 3. bölümünde tüm mahalle ve köy muhtarlarının tek çatı altında toplandığı  Muhtarlar DerneÄŸi’nin yanı sıra, Gaziler DerneÄŸi ve Kızılay’a yapılan yer tahsisleri, Türkiye Harp Malülü Gaziler Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi, Zonguldak Maden Åžehit Aileleri DerneÄŸi ve Lösev’e tahsis edilen yeni dernek evleri, halkın hizmetine açılan 3 sosyal tesis, engellilere yönelik olarak açılan Tebessüm Kafe ve sinema, 2 engelli ÅŸarj istasyonu ve belediye bünyesinde kurulan Gıda ve Giyim Bankası gibi hizmetler öne çıkmıştı.                                            
4. ve 5.BÖLÜMÜN AYRINTILARI
Hizmetle geçen 5 yıl videosunun 4. bölümünde, yerinde rehabilitasyon çalışması yapılan merkez Pazar yeri, yenilenen Uzun Mehmet anıtı, kaba inşaat halinde devralınan ve tamamlanarak hizmete açılan Yeni Terminal, düzenlenmiş yeşilin alanın 270 bin metrekareye çıkarılması, Seyir terasının yapılması ve Kdz. Ereğli Belediyespor tesislerinin yenilenmesi, 5. bölümde ise çarşı merkezi ve Yeşiltepe-Kepez bölgesinde aşırı yağışlar sonrası felaketlerden ders çıkarak yapılan alt yapı çalışmaları anlatılmıştı.

 

NE MAZERET BİLDİRDİK, NE BAHANE ÜRETTİK SAKİNDERE’Yİ BİZ BİTİRDİK…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo