Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NAZIM ERDOĞAN İSTİFA ETTİ!..

NAZIM ERDOÄžAN Ä°STÄ°FA ETTÄ°!..

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Avukat Nazım ErdoÄŸan, görevinden istifa ettiÄŸini açıkladı. ErdoÄŸan’ın açıklaması şöyle:

“30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında görev aldığım Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı BaÅŸkan Yardımcılığı görevim süresince, Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nde, birçok ilklere imza atarak ciddi bir çalışma yürütmeye çalıştım. Elimden geldiÄŸince, halkımıza hizmetimizi büyük bir heyecanla sürdürdüm.

Bu görevimi yerine getirirken, aynı zamanda özel hukuk büromuzdaki iÅŸlerimizi, büromuzda beraber çalıştığımız arkadaÅŸlarım olan Av. TuÄŸba Yıldız Göktepe, Av. Oben Åžen ve Av. Cüneyt Çelebi’nin destekleri ile yürütmekte idim.

Böylelikle de özel iş yerimizde doğabilecek aksamaları da önlüyor idik. Fakat yakın bir zaman önce beraber çalıştığımız iş yeri arkadaşlarımız, Av. Oben Şen ile Av. Tuğba Yıldız Göktepe kendi özel hukuk bürolarını kurmak üzere ayrıldılar. Sonrasında da iş yerimizdeki işlerin takibinin aksaması, şahsımızı zor durumda bıraktı.

YaÅŸadığım bu sıkıntıların, Belediye BaÅŸkan Yardımcılığı görevimizi yürütmekte de ciddi sorun teÅŸkil edebileceÄŸini fark ettiÄŸimizde; BaÅŸkan Yardımcılığı görevimizden ayrılma isteÄŸimizi, Kdz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Sayın Hüseyin UYSAL’a, affımızı da talep ederek, sundum.

Kamuoyunun da dikkatini çektiÄŸi üzere; görev yaptığım sürece, kimseyle hiç bir konuda polemiÄŸe girmemeye ve Ak Parti tüzüğüne ve ahlakına layık olmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçte de Ak Parti Belediye Meclis Ãœyesi olarak, EreÄŸli’mize hizmet etmeye çalışacağımız konusunda, kimsenin şüphe bile üretmesini istemem.

Åžahsımı, bu onurlu göreve layık gören, yaptığımız tüm çalışmalarda desteÄŸini esirgemeyen SaygıdeÄŸer BaÅŸkanım, Sayın Opr. Dr. HÃœSEYÄ°N UYSAL’a özellikle teÅŸekkür ederim.

Ayrıca; bu onurlu görevi yürütürken ÅŸahsıma olan desteklerinden ötürü, 24. Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Ercan CANDAN’a, 25. Dönem Milletvekilimiz Sayın Faruk ÇaturoÄŸlu’na, Ä°l BaÅŸkanımız Sayın Zeki TOSUN’a, Ä°lçe BaÅŸkanımız Sayın Mehmet Fatih ÇAKIR ve Ä°lçe Yönetim Kurulu Ãœyelerine, (tüm) Belediye Meclisi Ãœyelerimize ve Ä°l genel Meclisi Ãœyesi arkadaÅŸlarımıza, BaÅŸkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan; Sayın Esra ALPAGO, Alptekin

DURSUN, Ä°smail BAÅžER, Ä°brahim CÖBEK’e, Kdz. EreÄŸli Belediyesinde görev yapmış veya yapmakta olan tüm müdürlere ve tüm personel arkadaÅŸlara.. Ayrıca, bu süreçte Hukuk Büromuzda iÅŸlerimizin yürütülmesinde ÅŸahsıma destek olan Av. TuÄŸba Yıldız Göktepe, Av. Oben Åžen ve Av. Cüneyt Çelebi’ye teÅŸekkürü bir borç bilirim.

Ve özellikle, tüm Ereğli halkına, şahsıma olan teveccühlerinden dolayı şükranlarımı sunarım.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo