Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜFTÜOĞLU, FİZİKSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDE…

MÜFTÜOĞLU, FİZİKSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDE…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye BaÅŸkan Adayı Burak MüftüoÄŸlu’nun, Mahalli Ä°dareler Seçimi kapsamında EreÄŸli Fiziksel Engelliler DerneÄŸi ziyarette bulunduÄŸu bildirildi.
OluÅŸturduÄŸu basın biriminden yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:
“BaÅŸkan Adayı MüftüoÄŸlu beraberinde meclis üyesi adayları ve annesi Nagihan MüftüoÄŸlu ile birlikte fiziksel engelliler derneÄŸini ziyaret edip partisi için destek istedi. Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk ve tüm dernek üyeleri tarafından sıcak bir ÅŸekilde karşılanan MüftüoÄŸlu, durumdan memnun kaldı.
Burak MüftüoÄŸlu’nun ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk konuÅŸmasına şöyle baÅŸladı:
‘Öncelikle bize deÄŸer verip geldiÄŸiniz için hepinize teÅŸekkür ederim. Burak benim kardeÅŸimdir, aile dostumdur, kendisinin yeri bende çok farklıdır. Çıktığı bu zorlu mücadelede kendisine baÅŸarılar diliyorum. Bizim de engelliler olarak çok sıkıntılarımız var. Halk otobüslerinde ya da trafikte olduÄŸu gibi. Burada olan her arkadaşım engelli ve zorluklarını anlatıyor. Ben de elimden geldiÄŸince yardımcı olmaya çalışıyorum tabii. Burak kardeÅŸim hayırlısı ile eÄŸer belediyeyi alırda baÅŸkan olursa, bu konuda ailece hassas olduklarını biliyorum, gereken desteÄŸi de vereceÄŸine inanıyorum. Ben tekrar kendisine geldiÄŸi için teÅŸekkür ederim. Hayırlı olsun diyorum' dedi.
Şentürk, konuşmasının ardından DSP Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu sözlerine şu şekilde başladı:
Hepiniz bizim için özelsiniz öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Benim sevgili annem Nagihan MüftüoÄŸlu yıllar önce bu konuya hassasiyetini bir okul yaptırarak gösterdi. Neyin ne olduÄŸunun bizler farkındayız. Emin olun ailem de bende gereken desteÄŸi saÄŸlayacağız sonuna kadar. Projelerimizin arasında bunlarda var. Ben burada sizin bir kardeÅŸiniz olarak geldim, dertlerinizi dinlemeye geldim. 
31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli Ä°dareler Seçimlerinde, sizlerin dilinden anlayan, dertlerinizi bilen, yaptıklarımızla bunu da ispat etmiÅŸ bir Aday olarak oylarınıza talibim” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo