Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MHP’YE KATILDI

MHP’YE KATILDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Ormanlı Belediyesi’nin AK Partili meclis Ãœyesi partisinden istifa ederek MHP’ye geçti. 
MHP Kdz. EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı tarafından parti binasında Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk’ün baÅŸkanlığında, belde teÅŸkilatı baÅŸkanları, milletvekili ve belediye baÅŸkan adayları, partinin eski ilçe baÅŸkanları, ülkü ocakları baÅŸkan ve yöneticileri, kadın kolları ve üyelerin katılımı ile aylık olaÄŸan istiÅŸare toplantısını gerçekleÅŸtirdi. Toplantı da Ormanlı Belediye Meclis Ãœyesi Tacettin Aldırmaz’a Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk tarafından MHP rozeti takıldı. 
Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk, “Bu akÅŸam burada aylık olaÄŸan toplantımızı gerçekleÅŸtirmek için bir araya geldik. Toplantımıza katılan eski ilçe baÅŸkanlarımız, milletvekili adaylarımız, ocak baÅŸkanlarımız, belde baÅŸkanlarımız ve partililerimize teÅŸekkür ediyorum. Ormanlı Belediyesi Meclis Ãœyesi Tacettin Aldırmaz kardeÅŸimiz bu akÅŸam MHP’ye katılmıştır. Özüne dönüp bize katıldığından dolayı biz kendisine hem hoÅŸ geldin diyoruz, hemde kendisini tebrik ediyoruz. Ä°nÅŸallah bundan sonra MHP Ormanlı Belde baÅŸkanımızla beraber Ormanlımıza güzellikler katarlar ve MHP’ye de faydalı olurlar” dedi. 
AK Parti’den istifa ederek MHP’ye katılan Ormanlı Belediye Meclis Ãœyesi Tacettin Aldırmaz ise konuÅŸmasında bundan sonra MHP’nin baÅŸarısı için çalışacağını söyledi. Aldırmaz ÅŸunları söyledi; “Bu akÅŸam bu toplantıya bizleri de kabul ettiÄŸiniz için hepinize teÅŸekkür ederim. Yapmış olduÄŸum baÅŸvuru sonucunda beni MHP’ye kabul ettiÄŸiniz için ayrıca teÅŸekkür ederim. Bundan sonra ömrüm vefa ettiÄŸi sürece MHP’ye hizmet etmeye devam edeceÄŸim.” 
Yapılan konuÅŸmaların ardından MHP Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk baÅŸkanlığında ki toplantı yerel seçim çalışmaları ile ilgili olarak istiÅŸare ile devam etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat Duyar

26 Ekim 2018 - 10:29

Selamın Aleyküm Hayırlı günler Hayırlı işler kolay gelsin Hayırlı cumalar.rnPaylaşım için teşekkürler Güzel bir yorum.

Yorum Yazın

Canlı Radyo