Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’Lİ DEMİRTAŞ, SENDİKAYA GİTTİ

CHP’Lİ DEMİRTAŞ, SENDİKAYA GİTTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret etti.
Demirtaş, dün akşam saatlerinde sürpriz olarak gerçekleştirdiği ziyarette, Ercan tarafından kapıda karşılandı, odada bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası’nda (Erdemir) çalışan işçilerle selamlaştı. Erdemir ile 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi sürecinin başladığını belirten Demirtaş, şöyle dedi:

“Gülüç Belediye Başkanı olarak her zaman Türk Metal Camiasının yanında olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Daha önceki süreçlerde de beraberdik, yine beraberiz. İşçinin hakkını almak için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesileyle Genel Başkanınız Sayın Pevrul Kavlak’a, Genel Başkan Yardımcınız Sayın Yusuf Ziya Odabaş’a ve Şube Başkanınız Sayın Metin Ercan ve siz emekçi kardeşlerimize çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Biliyorum ki Erdemir camiası da sizi mağdur etmeyecek. 3 Kasım’da yapılacak olan kongre sürecinde Başkanıma şimdiden başarılar diliyorum.
Her zaman yanınızda duracağımdan da emin olun. Dün söylediğim neyse, bugün de aynıdır. Hiçbir zaman sizi yalnız bırakmayacağım çünkü, siz beni yalnız bırakmadınız. Bugün de hem başarı dileklerimi iletmek, hem de yapabileceğimiz bir şey varmı diye sohbete geldim. Belki bizim üstlenmemiz gereken bir görev vardır. Böyle bir görevden dün kaçmadığımız gibi bundan sonra da kaçmayacağız. Bu süreçte kazasız belasız çalışma yaşamı, aileniz ve çocuklarınızla iyi bir hayat geçirmenizi temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.”

ERCAN: TEMENNİMİZ MASA BAŞINDA…
Şube Başkanı Ercan da, ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Demirtaş’a teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Söylediğiniz gibi, bu zamana kadar bizi yalnız bırakmadınız. Gerek toplu sözleşme sürecinde, gerekse genel kurulumuzda birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdiniz, göstermeye de devam ediyorsunuz. Şahsım, teşkilatım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla toplu sözleşme sürecimiz başladı. Elbette amacımız masa başında bitirmek. Arkadaşlarımızla da yaptığımız ilk görüşmede neler yaşandığını, bundan sonra nasıl bir strateji belirleyeceğimizi konuşuyoruz. Siz sürpriz bir ziyarette bulundunuz, hoşgeldiniz, ayağınıza sağlık.”
Konuşmaların ardından işçilerle hatıra fotoğrafı çektiren Demirtaş ile Ercan, daha sonra bir süre sohbet ettiler.

 

CHP’Lİ DEMİRTAŞ, SENDİKAYA GİTTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo