Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEÇİM ÇALIŞMALARINA START!..

SEÇİM ÇALIŞMALARINA START!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında köy ziyaretlerine başladı.
 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığı, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında köy ziyaretlerine baÅŸladı. MHP Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleÅŸen köy ziyaretlerinde Åžeker, ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceÄŸini belirtti. MHP Ä°lçe BaÅŸkanlığı tarafından 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerine kadar bütün köyleri ziyaret edeceklerini de belirten Åžeker, "Köylü, milletin efendisidir’ düsturu ve DaÄŸlıca köyü ile köy çalışmalarımıza baÅŸladık" dedi.

Köylülerin sıkıntılarını da dinleyen MHP Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker ve beraberindekiler, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Hükümetin izlediÄŸi politikaları da eleÅŸtiren Åžeker, tarım ürünleri girdilerine yapılan zamların çiftçiyi nefes alamaz hale getirdiÄŸini belirterek, Ak Parti iktidarında zenginin daha zengin, fakirin daha fakir hale geldiÄŸini kaydetti. MHP iktidarında çiftçinin üretime yönelik bütün çalışmalarına destek olacaklarını vaat eden Åžeker, "Seçim tarihine kadar Zonguldak’ın bütün köylerini inÅŸallah ziyaret edeceÄŸiz. Sorunları, çözüm önerilerini ve köylülerimizin istek ve taleplerini yerinde görüp, dinleyeceÄŸiz. Köylülerimizin sorunlarını, ayağına giderek tespit ediyoruz. Ä°nÅŸallah ziyaret etmediÄŸimiz köy, kalmayacak" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo