Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAÇI BİRLİKTE İZLEDİLER

MAÇI BİRLİKTE İZLEDİLER

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in EreÄŸli Fenerbahçe Taraftarları DerneÄŸi’ni ziyaret ettiÄŸi bildirildi.
Şahin, basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre Fenerbahçe Şube ve Dernek Başkanı Serdar Özbek ile dernek lokaline geçen Şahin, taraftarlarla birlikte Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçını izledi.
Daha sonra dernek yönetimi ve taraftarlarla sohbette bulunan Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkacaklarına inandıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Belediyeyi mutlaka kazanacağız. Ä°lçemize spora dayalı yapacağımız çalışmalarda mutlaka spor camiasının görüşlerini ve katkılarını alacağız. EreÄŸli Belediyesini EreÄŸli halkı ile birlikte yöneteceÄŸiz. Halkın onay vermediÄŸi hiçbir proje hayata geçirilmeyecek. ‘Her ÅŸeyi bilirim’ diyen bir siyasetçi hiçbir ÅŸey bilmiyor demektir.”
Åžahin’e, Fenerbahçe’nin renklerini taşıyan atkı Åžahin’e baÅŸarı dileÄŸinde bulundu. Åžahin’in dernek ziyaretine, Belediye Meclis Ãœyesi Fevzi Mazlum, AK Parti EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Ada Adaylarından aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı Gazeteci Mustafa Kemal BektaÅŸ da yer aldı.
Fenerbahçeliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Serdar Özbek, AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’de kulübün atkı ve beresini hediye etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo