Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KIŞLA’DA DEĞİŞİM BAŞLADI!..

KIÅžLA’DA DEĞİŞİM BAÅžLADI!..

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, halk toplantılarına Kışla ve Köseler mahallelerinde devam etti. Kışla’da iki ayrı noktada halk toplantısı yapan Uysal, günü Köseler’de noktaladı.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, belediye meclis üyelerinin de katıldığı Kışla Mahallesi’ndeki halk toplantısında mahalle muhtarı Muhammet Demir ve mahalle halkının sorunlarını dinledi.

KIÅžLA’DA DEĞİŞİMÄ° BAÅžLATTIK

Kışla’da karayollarının yaptığı çalışma ile yol sorunun ortadan kalktığını ve spor tesislerindeki yeni düzenleme ile görsel anlamda bir deÄŸiÅŸim yaÅŸandığını söyleyen Uysal, Potbaşı ÅŸantiyesinin Belen’e taşınması, boÅŸalacak alana yapılacak ve gezinti alanları alanlarını da içinde barındıracak tesis ile Kışla mahallesinin gerçek manada bir deÄŸiÅŸim yaÅŸayacağını söyledi. Uysal kamyon garajı olarak kullanılan alana iliÅŸkin olarak ta, bir proje üzerinde çalışıldığını dile getirdi.

YOL ÃœZERÄ°NDEKÄ° CEPLERE BAÅžLANIYOR

BaÅŸkan Uysal, karayolu kenarlarına yapılacak cepler ve Kışla giriÅŸini kullanan tırların bölgeye verdiÄŸi rahatsızlıkla ilgili sorulara da yanıt verdiÄŸi konuÅŸmasında, “Gülüç’ten baÅŸlayıp Kepez ’e kadar olan güzergâhta yapılacak cepler için yer tespitleri yapıldı.

DURAKLARINDA MONTAJINA BAÅžLIYORUZ

Bu konuyu takip eden BaÅŸkan Yardımcımız Esra Alpago dün Kastamonu Bölge Müdürlüğü’nde bu yöndeki çalışmayı tamamladı. Ceplerin yapımına bu ay sonuna kadar baÅŸlanacak daha sonra bizler durakları da monte edeceÄŸiz.”dedi.

BaÅŸkan Uysal ayrıca, UlaÅŸtırma Bakanlığı’nca ilçede baÅŸlatılacak ulaşım mastır planı çalışması çerçevesin de tırların geçiÅŸ sorununu da çözme gayretinde olacaklarını söyledi. BaÅŸkan Uysal Köseler’de de, Mahalle Muhtarı Saip Erarslan ve mahalle sakinleri ile görüştü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo