Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kibar, Gülüç’e vekalet ediyor!

Kibar, Gülüç’e vekalet ediyor!

Belde belediyesi kurulduÄŸu günden buyana, her yerel seçimde Belediye BaÅŸkanlığı’na talip olan Meclis Ãœyesi Cemil Kibar, baÅŸkanlık makamına oturdu.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç Belde Belediye BaÅŸkanlığı’nı, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) BaÅŸkan Adayı Niyazi Öcan’ın ziyaret ettiÄŸi bildirildi.
Gülüç Belediye BaÅŸkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; beldenin CHP’li Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ın görev gereÄŸi ÅŸehir dışında olması nedeniyle baÅŸkanlığa, Belediye Meclis Ãœyesi Cemil Kibar vekalet etti.
Kibar, ziyarette yaptığı konuşmada Niyazi Özcan ve ekibine, katılacakları ETSO seçimlerinde başarılar diledi. Özcan ise bölge esnafının menfaatleri doğrultunsa çalışacaklarını söyledi.
Fotoğraftaki ayrıntı!
Öte yandan ziyarete iliÅŸkin servis edilen tek kare fotoÄŸrafta, Belediye BaÅŸkan Vekili Cemil Kibar’ın, makamda ziyaretçileri ağırladığı görülüyor. Kibar’ın, yaklaşık 30 yıl önce belediye olan ’Gülüç’ için, pek çok kez farklı partilerden ’baÅŸkan adayı’ olduÄŸu biliniyor.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo