Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“KENDİM İÇİN ADAYIM”

“KENDÄ°M İÇİN ADAYIM”

AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Zafer Sucu, kimsenin lehine çekilmek için aday olmadığını söyledi.

Sucu, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’ın, EreÄŸli FM’de hazırlayıp sunduÄŸu “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” canlı yayın programında yaptığı konuÅŸmada, her zaman partisi ve bölge çıkarları doÄŸrultusunda ’nefer gibi’ çalıştığını söyledi.

Ä°lçedeki ticari durgunluÄŸu, dönem koÅŸullarına baÄŸlayan Sucu, bölgenin vazgeçilmezinin ise eski hastaneler bölgesinin “Fakülteler Kampüsü olmaktan geçtiÄŸini” savundu.

Bu konuda AK parti Milletvekili Candan ile Belediye BaÅŸkanı Uysal’ın yoÄŸun çalışma içinde olduÄŸunu belirten Sucu, “Devlet Hastanesi’nin Zonguldak istikametindeki Ömerli Mahallesi’ne, Adliye Binası’nın da Süleymanlar Mahallesi mevkisine taşınmasıyla merkezde ekonomik olarak durgunluk olduÄŸu izlenimi oluÅŸtu. Elbette bunları etkisi vardır. Ancak fakülteler kampüsünün eski hastane alanına taşınması ve bu sayede o bölge ile hastane bölgesini yukarıdan çevre yolu ile baÄŸlayarak bir daire oluÅŸturulması bölgesel hareketlilik yaratacaktır. Yapılan çalışmaları sonuna kadar destekliyorum” dedi.

Milletvekili aday adaylığına, iyi diyalog içinde olduÄŸu bilinen Milletvekili Candan’ın alınabileceÄŸi yönündeki soruyu da yanıtlayan Zafer Sucu, “böyle bir ÅŸeyin olması mümkün deÄŸil. Sayın Vekilimiz hizmet konusunda bölgemiz için elinden ne geliyorsa yapıyor, gece gündüz çalıştığını biliyorum. Ancak bu demokratik bir yarış. Kaldı ki Zonguldak’ta 5 milletvekili var. EreÄŸli neden ikinci vekilini çıkarmasın” diye konuÅŸtu.

Sucu, kendisi gibi aday adaylığı müracaatında bulunan partililerine de başarı dilerken, Ereğli için önemli projeleri olduğunu ancak, kim aday gösterilirse gösterilsin, en üst düzeyde çalışma ortaya koyacağı sözünü verdi.

Sucu’nun 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’deki “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında yaptığı konuÅŸmasının tamamını 21 Åžubat Cumartesi saat 10..’da tekrarını dinleyebilirsiniz. Programı internet üzerinden de “ereglifm.com.tr” ve “ereglihakimiyet.com”dan da dinleyebilirsiniz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo