Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI’DAKİ CİNAYET DAVASI!..

ALAPLI’DAKÄ° CÄ°NAYET DAVASI!..

Alaplı’de, fındık tarlasına köpekleri baÄŸlamamasına kızdığı oÄŸlunu av tüfeÄŸiyle öldürdüğü iddia edilen babanın yargılanmasına baÅŸlandı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruÅŸmaya tutuklu sanık Hüseyin Karacan (54), tanıklar Halime, ÇiÄŸdem ve Meltem Karacan ile avukatları katıldı.

Mahkeme heyetinin söz verdiği sanık Karacan, avukatıyla görüşme fırsatını bulamadığından dolayı savunma için süre talep etti.

Sanığın eşi Halime Karacan, oğlunu öldürdüğü ve kendisini mağdur ettiği için eşinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Olay günü eÅŸinin fındıklığa gittiÄŸini belirten Karacan, "Daha sonra bana telefon etti. ’Harun nerede’ dedi. Harun’u fındıklığı beklemesi için göndermiÅŸti. Ona telefonla ulaÅŸamamış. Bana ’nerede’ diye sordu. ’Tırpandan geldi, yemek yedi, sokaÄŸa indi’ deyince, ’tedbirli geliyorum’ diye cevap verdi. Bu ÅŸekilde konuÅŸunca beni dövecek sandım. Bunun üzerine telefonumu alıp görümceme gittim. Olayı da görmedim" diye konuÅŸtu.

Maktulün yengesi ÇiÄŸdem Karacan, olay günü evde bulunduÄŸu sırada kayınpederinin tüfekle sinirli ÅŸekilde odalara baktığını vurgulayarak, "Kayınpederimi öyle görünce ’önümüz bayram, bir ÅŸey yapma’ dedim. Bana, ’çocukları al, korkarlar’ cevabını verdi. Daha sonra çocukları odaya götürdüm. Silah sesi duydum. Bir ÅŸey görmedim" ifadesini kullandı. 

Mahkeme başkanı sorularına çelişkili veren tanığa, "Siz gerçekleri saklayın. Biz müneccimiz, nasılsa bir şekilde olayı aydınlatırız" diyerek tepki gösterdi.

Sanığın diÄŸer gelini Meltem Karacan ise silah sesi duyması üzerine eve gittiÄŸinde Harun’un vurulduÄŸunu gördüğünü belirterek saÄŸlık ekiplerini aradığını anlattı.

Mahkeme heyeti, sanığın savunmasını hazırlaması ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi gerekçesiyle duruşmayı erteledi.

- Olay

Alaplı ilçesi Hacıhasan köyünde 25 Temmuz 2014’te Hüseyin Karacan, oÄŸlu Harun Karacan’ı fındık tarlasına köpekleri baÄŸlamamasına kızdığı gerekçesiyle av tüfeÄŸiyle evinde vurmuÅŸtu. Ağır yaralanan Harun Karacan, tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamamıştı. 

Gözaltına alınan Hüseyin Karacan, sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo