Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYA, ŞOFÖR ESNAFA KONUŞTU

KAYA, ŞOFÖR ESNAFA KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Ä°YÄ° Parti Karadeniz EreÄŸli Belediye Baykan Adayı Ali Kaya, “cesur olun. Ben, Karadeniz EreÄŸli halkının özgürleÅŸmesi için buradayım. Arap’tan, Ä°ngiliz’den, Fransız’dan belki köle olur ama Türk’ten köle olmaz. Biz, ÅŸuanda akıl ve zihniyet olarak köleleÅŸmiÅŸiz” dedi.
Siyaset mühendislerince Mahalli Ä°dari Seçimlerde ‘kararsız kesime’ alternatif olarak gösterilen Belediye BaÅŸkan Adayı Ali Kaya, belediye ve il genel meclisi üyesi adayı olan bazı ekip arkadaÅŸları ile birlikte saha çalışmasını yürütüyor.
Kaya, ziyaret ettiÄŸi Çilek Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde baÅŸkan Metin Çimen’e konuÅŸmasında, ‘deÄŸiÅŸim’ çaÄŸrısını yineledi. Ä°lçedeki her kesimin korkmadan özgürce yaÅŸamasını istediÄŸini belirten Kaya, ÅŸunları söyledi:
“KARADENÄ°Z EREÄžLÄ° HALKININ ÖZGÃœRLEÅžMESÄ° İÇİN BURADAYIM”
“Bugüne kader Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı yaparak verdiÄŸi hizmetlerden dolayı eski yöneticilerimize teÅŸekkür ederim. Biz, pozisyon itibari ile geçmiÅŸte ÅŸehri yönetenlerin eksiklerini tamamlamak ve daha iyisini yapmak için gelmek istiyoruz.
Bence EreÄŸli son 15 yıldır hep küçülüyor. Ä°lçeye yaklaşık 20 köy baÄŸlandığı için kentin nüfusu arttı. Bundan 10 sene önce Ören’e, Bölücek’e Halk Otobüsü servisi yoktu. Onlar o zamanlar köydü. Köyler, ilçeye baÄŸlandığında nüfus zorlama ile 115 bin oldu. Bence siyasetçilere, bu karneyi göstermek lazım. Kenti büyütemediler. Konut sayısı arttı ama ÅŸehir büyümedi.
“BÄ°ZE SAHÄ°P OLUN”
Gençlerimiz TekirdaÄŸ’da, Soma’da, Beypazarı’na gidiyor madencilik dışında ise Ä°stanbul’da, Ä°zmir’de, Antalya’da garsonluk yapıyorlar. Çocuklarını burada bırakıyorlar, kendileri çalışmak için EreÄŸli dışına gidiyor. Bize çalışkan, dürüst, insan ve para yönetmeyi bilen yönetici lazım. Bize sahip olun, EreÄŸli’nin deÄŸiÅŸimine katkı üretin. Karadeniz EreÄŸli büyümek zorundadır.
EreÄŸli sahipsizdir. Yeni yüzlere ihtiyacımız vardır. Lütfen ÅŸehrinize, bayrağınıza, toprağınıza sahip çıkın. Çocuklarımız gurbette yeni yaÅŸamlar ararken, anne ve babaları EreÄŸli’de çocuk-torun hasreti ile kavrulmasın. Lütfen ÅŸehrimize sahip çıkın. Alışkanlıklarınızı terk edin. Sizi aldatan siyasetçilere tekrar oy vererek zamanı boÅŸa harcamayınız. Akıl zamanıdır.  Yeter artık, deÄŸiÅŸim zamanıdır.
TÃœRK’TEN KÖLE OLMAZ
Cesur olun. Ben, Karadeniz EreÄŸli halkının özgürleÅŸmesi için buradayım. Arap’tan, Ä°ngiliz’den, Fransız’dan belki köle olur ama Türk’ten köle olmaz. Biz, ÅŸuanda akıl ve zihniyet olarak köleleÅŸmiÅŸiz. Meclis üyesi adaylarım korkutulmaya çalışılıyor. VatandaÅŸ, sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarımıza yorum yapmaktan korkuyor. Hani demokrasi? Silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor. Üç kuruÅŸ için, bir tebessüm için köle olunmaz. Kendimize yakışır bir toplum yapısına tekrar kavuÅŸmak anlamında hepinizin gayretli olmanızı, ÅŸehrimize sahip çıkmanızı ve deÄŸiÅŸimi desteklemenizi istiyorum.
MEZARLIKLAR ‘BEN OLMASAM BU BELEDÄ°YE BATAR’ DÄ°YEN Ä°NSANLARLA DOLU
Bir ÅŸehrin seçilmiÅŸleri o ÅŸehrin kaderini belirler. DeÄŸiÅŸtirelim artık. Biz, bir aÄŸabeyimize 20 sene belediye baÅŸkanlığı verdik, yaptı da. Ä°nsan ömründe 20 yıl çok uzun bir zaman. 20 yaşındaki bir kiÅŸinin ömrü kadar belediye baÅŸkanlığı yapmış ‘ben olmazsam bu ÅŸehir’ batar diyor. Mezarlıklar ‘ben olmasam bu ÅŸirket, bu belediye batar’ diyen insanlarla dolu. Ama hayat hep iyiye gider. Hayatın kötüye gittiÄŸi görülmemiÅŸ. Geriden gelenler daha akıllı, daha zeki. Kimse vazgeçilmez deÄŸildir. Åžehrinize sahip çıkın.”

Çilek Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Metin Çimen ise İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya ve A Takına başarı dileklerini iletti.

 

KAYA, ŞOFÖR ESNAFA KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo