Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENÇ ŞEFLER YARIŞTI

GENÇ ŞEFLER YARIŞTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de ‘yemek yarışması’ düzenlendiği bildirildi. Bu işin okulunu okuyan ‘genç şeflerin’ ise hünerlerini ortaya koyduğu belirtildi.
Alınan bilgiye göre,  ilçedeki Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile  Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüklerince,  yemek kültürünün tanıtılması, yeni nesillere yarışma ortamı ile aktarılması ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla, Ormanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencileri arasında Yemek Yarışması düzenlendi.
Et yemekleri kategorisinde yapılan yarışmaya Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ormanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ereğli Özel Eğitim İş Okulu öğrencileri katıldı. Öğrenciler arasında heyecanlı ve eğlenceli geçen yarışmanın sonucunda Ereğli Özel Eğitim İş Okulu öğrencileri birinci oldu. Ayrıca öğrenciler ve okullar arasında kaynaşma, yardımlaşma ve işbirliğinin geliştirilmesi açısından faydalı bir etkinlik düzenlenmiş oldu. Öğrencilere yarışmayı düzenleyen okullarca çeşitli hediyeler verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo