Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAPAN SORACAK, YAPICI “GÜLÜÇ’Ü” ANLATACAK

KAPAN SORACAK, YAPICI “GÜLÜÇ’Ü” ANLATACAK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de Ereğli FM Stüdyosuna gelerek Gazeteci Fikri Kapan’a konuk olacak CHP’nin Gülüç Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, “Gülüç’ü” ve “adaylığını” konuşacak.
Ereğli FM’de, Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduğu “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programının konuğu Emrah Yapıcı olacak. 91.7 frekansındaki radyo programı, 13 Şubat Çarşamba günü 10.00 haberlerinden sonra başlayacak. Program, aynı zamanda internet üzerinden http://ereglifm.com.tr, http://ereglihakimiyet.comhttp://haberhayat.net sitelerindeki Ereğli FM butonunu tıklanarak dinlenebilecek.
Yapıcı’ya sorularınızı, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta, ‘Fikri Kapan’ın adresine mesaj olarak yönlendirebileceksiniz.

EMRAH YAPICI KİMDİR?
Öğretmen eşi ve 2 çocuğu ile birlikte hayat süren 40 yaşındaki Burak Emrah Yapıcı, biri Beden Eğitimi Öğretmenliği diğeri ise Halkla İlişkiler bölümleri olmak üzere üniversite mezunudur. Tahsilinin bir bölümünü yurtdışında da yürütmüştür.
Babası, Zonguldak genelinde takip edilen ülke genelinde ise bilinen gazetecilerden İlhan Yapıcı’dır. Amcası ise Gülüç İlkokulu Kurucu Müdürü İlkin Yapıcı’dır.
Burak Emrah Yapıcı gülen yüzü, bilgili yapısı, sorun çözme zekası ile biliniyor, çevresindekilerce seviliyor.
Burak Emrah Yapıcı, 2014 seçimlerinde de partisinden aday adayı olduğu beldede, partisinin ön seçiminde aday olarak belirlenen Gülüç Belediye Başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş ile yarışmıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
kazım kara

13 Şubat 2019 - 08:53

sadakatin gülüç halkı tarafından ödüllendirilecektir, eminiz ki sen de gülüç halkına hizmetinle teşekkür edeceksin, yolun açık olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo