Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kadınlara müjdeler verdi

Kadınlara müjdeler verdi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlar matinesi düzenledi. Alkışlar arasında salona giren Şahin, kadınlara müjdeler verdi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama “aynen” şöyle:

“ ” AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin Ören Mahallesi’nde ki Åžahinler düğün Salonu’nda düzenlenen kadınlar matinesine eÅŸi Feyzan Åžahin, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Kdz. EreÄŸlili BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç ile birlikte katıldı. Yaklaşık bin kadının katıldığı eÄŸlencede alkışlar arasında salona eÅŸi Feyzan Åžahin ile birlikte giren BaÅŸkan Adayı Åžahin, kadınlara çiçek takdim etti.

EÅŸi Erol Åžahin’in kadınlara verdiÄŸi deÄŸeri en iyi kendisinin bildiÄŸini dile getiren Feyzan Åžahin, yaptığı konuÅŸmada tüm kadınlardan destek istedi. Feyzan Åžahin konuÅŸmasında “Öncelikle kadınlara verdiÄŸi deÄŸeri bildiÄŸim sevgili eÅŸim Erol Åžahin’e bu güzel organizasyon için ÅŸahsım ve sizler adına teÅŸekkür ederim. Kadın fedakardır, kadın güçlüdür, kadın sevgi doludur, kadın merhametlidir. Bizler hayatın ağır yüklerini omuzlarında taşıyan, elinin emeÄŸini gözünün nuru ile birleÅŸtiren, yüreÄŸine koskoca sevgiler sığdıran, güçsüz bedenlerin güçlü kahramanlarıyız. Bizler aynı zamanda göz bebeÄŸimiz evlatlarımıza verdiÄŸimiz eÄŸitimle topluma yön veren, geleceÄŸin umuduyuz. Sevgili kadınlar; Önümüzde bir yerel seçim var. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler EreÄŸli’nin kader seçimidir. O nedenle bu seçimde bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. Önümüzde tarihi bir fırsat var. Bu fırsatı iyi deÄŸerlendirip, 31 Mart’a kadar evlatlarımız için, EreÄŸli’nin geleceÄŸi için gelin bir oralım. VereceÄŸiniz desteklerden dolayı ÅŸimdiden herkese çok teÅŸekkür ediyor, hepinize iyi eÄŸlenceler diliyorum” dedi.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Kdz. EreÄŸlili BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç’ta kadınlardan Erol Åžahin’e güçlü bir destek istedi. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’ye çok önem verdiÄŸini ve buraya geleceÄŸi için heyecan duyduÄŸunu anlatan Oruç konuÅŸmasında ÅŸu sözlere yer verdi; “Biliyorsunuz CumhurbaÅŸkanımızın siyasi hayatında kadınların çok büyük önemi var. Her toplantıda hanım kardeÅŸlerimiz diye söze baÅŸlıyor. Emektar hanımlar, adayımız Erol Åžahin EreÄŸli’nin daha ileriye gitmesi için CumhurbaÅŸkanımız tarafında özenle seçilmiÅŸ bir aday. Gerçekten önümüzde ki 5 yıl boyunca daha ilerisi için, çocuklarınız için, geleceÄŸimiz için EreÄŸli’de yarım kalmış her ÅŸey için CumhurbaÅŸkanımızın özenle sizler için seçtiÄŸi, sizin huzurunuza sunduÄŸu Erol Åžahin’e full destek oluyor muyuz ? Ama sadece bu salondakiler için deÄŸil, komÅŸularınıza, mahalle arkadaÅŸlarımıza, çocuklarınız okulda ki velilerine, öğretmenlerine hepimiz Erol Åžahin’den bahsedelim. 19 Mart’ta CumhurbaÅŸkanımız ikinci kez EreÄŸli’ye gelecek bizzat heyecanlı, ben tanığım. Onu en güzel ÅŸekilde karşılayıp, buradan coÅŸkuyla diÄŸer mitinglerine göndereceÄŸiz mi ? Peki 31 Mart’ta daha sonra yapmak istediÄŸimiz projelerimiz için Erol Åžahin Bey’e full destek, CumhurbaÅŸkanımıza da güzel bir selamlama gidecek mi ? Desteklerini bekliyoruz. Adayımız Erol Åžahin için kapı kapı dolaÅŸacağız. 31 Mart’a kadar her saniyemizi deÄŸerlendireceÄŸiz.”

 

KonuÅŸmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak baÅŸlayan AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, kadınlara yönelik gerçekleÅŸtireceÄŸi ekonomik ve sosyal projeler hakkında bilgi verdi. Kdz. EreÄŸli’de kadın istihdamının artırılması için 5 yılda en az 5 tekstil atölyesi kuracaklarını ve bu atölyelerin her birinde 200-250 kiÅŸinin çalışacağını anlatan Åžahin, ayrıca Nisan ayı sonunda itibaren kadınları ve gençleri Türkiye’nin tarihi ve turistik bölgelerine kültür gezilerine göndereceÄŸinin sözünü verdi. Åžahin kadınlara hitaben yaptığı konuÅŸmasında ÅŸu sözlere yer verdi; “Kadınlarımıza birinci müjdemiz, tüm okul kitaplarının önüne kırtasiye malzemelerini koyacağım inÅŸallah. Çocuklarımız doÄŸduÄŸunda EreÄŸli Belediyesi tüm bebeklerimize hoÅŸ geldin diyecek. Bütün çocuklarımızın hastaneden kayıtlarını alacağız, doÄŸan bütün bebeklerimizin evlerini ziyaret ederek, maması, çocuk bezini ve emziÄŸini vererek hayırlı olsun diyeceÄŸiz. Kültür turlarını baÅŸlatıyoruz inÅŸallah. Hanımefendileri gezilere göndereceÄŸiz. Akrabalarınızla gruplar oluÅŸturacaksınız eÄŸlenceli olsun diye. Bir otobüsü tahsis edeceÄŸiz. Yeme içmenizi temin edeceÄŸiz bir kuruÅŸ para harcatmadan. Bütün hanımları gezmeye gönderiyoruz. Ayasofya’ya, Sultanahmet’e, Eyüp Sultan’a  Konya’da Mevlana’ya bunun sözünü veriyorum. Nisan ayının sonunda hemen baÅŸlatıyoruz inÅŸallah. Özellikle hanımefendilerin iÅŸe ihtiyacı olanların sorununu çözmek adına, EreÄŸli Belediyesi olarak elimizi taşın altına koyacağız. Ä°stihdam ve tekstil atölyelerini mahallerimizde açacağız. Bu bizim olmazsa olmazlarımız. Gelir gelmez derhal baÅŸlıyoruz. Nerede belediye arazimiz varsa, nerede üstüne uygun tekstil atölyeleri yapabileceÄŸimiz hazine arazileri varsa inÅŸaa edeceÄŸiz. Evin geliri 4000-5000 liraya çıkacak. Böylece evde huzur artacak, aile birliÄŸini koruyacağız. Bu tesislerde çalışarak kendi ayaklarınızın üzerlerinde durmanızı saÄŸlayacağız.”

Åžahin konuÅŸmasının ardından kadınların eÄŸlenmeleri için salondan ayrıldı. Gecede sahne alan Sanatçı Neray söylediÄŸi ÅŸarkılarla kadınlara unutulmaz bir gece yaÅŸattı. Uzun süre ÅŸarkılar eÅŸliÄŸinde pistte oynayıp stres atan kadınlar BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in eÅŸi Feyzan Åžahin’e teÅŸekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo