Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KADINLAR EROL ŞAHİN'İN PROJELERİNİ AYAKTA ALKIŞLADI

KADINLAR EROL ÅžAHÄ°N'Ä°N PROJELERÄ°NÄ° AYAKTA ALKIÅžLADI

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin`in, 31 Mart yerel seçimlerle ilgili saha çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.


AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama aynen şöyle;

"AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in düzenlediÄŸi kadınlar matinesine katılan kadınlar kendilerine yönelik olarak anlatılan projeleri ayakta alkışladı.

AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin Saray Düğün Salonu’nda  düzenlenen kadınlar matinesine eÅŸi Feyzan Åžahin, kadın belediye meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte katıldı. Yaklaşık 500 kadının katıldığı eÄŸlencede alkışlar arasında salona eÅŸi Feyzan Åžahin ile birlikte giren BaÅŸkan Adayı Åžahin Kadınların bir gün deÄŸil her gün yanında olacağını belirtti. Åžahin’in Kadınlara yönelik anlattığı projeler uzun süre alkışlandı. BaÅŸkan Adayı Åžahin kadınlara hitaben yaptığı konuÅŸmada, “Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum hoÅŸ geldiniz hanımlar. Åžimdiden hepinize iyi eÄŸlenceler diliyorum. 27 Mart ÇarÅŸamba günü olacak Ofis Yolu’nda ki Gençlik Festivalimize hepinizi bekliyoruz. Sevgili Hanımlar, 31 Mart yaklaşıyor. Hepinizin desteÄŸine ihtiyacımız var. 31 Mart akÅŸamı 5 yıl süreyle EreÄŸli’mizi yönetecek olan kadromuza hepiniz oy vereceksiniz.  Sevgili Hanımlar EreÄŸli 5 yıl boyunca inÅŸallah yüzü gülen hanımlarla dolacak bizim belediye baÅŸkanlığımızda. Tüm hanımefendileri, tüm hafta sonu yılın 52 haftası otobüslerle Kültür Gezilerine göndereceÄŸiz.  Bavullarınızı hazırlayın. Yeme, içme ve bütün masrafların tamamı EreÄŸli Belediyesi karşılayacak. Okula giden çocuklarımız var ise bütün çocuklarımızın kırtasiye malzemeleri EreÄŸli Belediyesi’nin hediyesi edecek Eylül ayından itibaren. Yeni doÄŸan bebeklerimiz için ‘HoÅŸ geldin Bebek’ projemiz var. EreÄŸli Belediyesi olarak yeni doÄŸacak bütün bebeklere çocuk bezi, emziÄŸi ve maması EreÄŸli Belediyesi’nden hediye olacak. Hanımefendilerin çalışma ortamını hazırlayacağız. Tekstil atölyeleri olarak bahsettiÄŸimiz istihdam tesislerinde çoÄŸunlukla hanımefendiler çalışacak. Hem hanımefendilerin iÅŸ bulmasına vesile olacak EreÄŸli Belediyesi, hem de bunların yanına kreÅŸ inÅŸa ederek hanımefendilerin çocukları için kreÅŸ yapacağız. Sabah giderken çocuklarını kreÅŸe bırakacak, akÅŸam iÅŸ çıkışı çocuklarınızı kreÅŸten alacaksınız Sevgili Hanımlar, buda sizlere EreÄŸli Belediyesi’nin bir hizmeti olacak. Bütün okullarımızın ve çocuk parklarımızın etrafına güvenlik kameraları ile donatacağız ve ucunu emniyete baÄŸlayacağız. Hanımefendiler bilecek ki okullarda ki ve parklarda ki çocuklarının kontrol ve yoÄŸun bir güvenlik altında emniyet tarafından 24 saat izlenecek buralar. Hanımefendiler ve çocuklar için hizmet etmek üzere yüzme eÄŸitimi alacakları bir adet Kapalı Olimpik Havuzu EreÄŸli Belediyesi inÅŸa edecek, ailelerimiz kullanacaklar bu havuzu. 8-9 günümüz var seçim günü dâhil. Herkes buradan ayrılınca eÅŸini, dostunu, komÅŸusunu, akrabasını lütfen arasınlar. MüthiÅŸ bir ÅŸekilde Kdz. EreÄŸli’de ki seçimlerden çıkalım. 31 Mart akÅŸamı hepinizi, kutlamalara davet ediyorum ÅŸimdiden. Allah’a emanet olun. Kendinize iyi bakın.”

Gecede sahne alan yerel Sanatçı Neray söylediÄŸi ÅŸarkılarla kadınlara doyasıya eÄŸlendirdi. Uzun süre ÅŸarkılar ve oyun havaları eÅŸliÄŸinde pistte oynayıp stres atan kadınlar BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin ve eÅŸi Feyzan Åžahin’e teÅŸekkür etti."

KADINLAR EROL ÅžAHÄ°N'Ä°N PROJELERÄ°NÄ° AYAKTA ALKIÅžLADI

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin`in, 31 Mart yerel seçimlerle ilgili saha çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo