Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YERLİKAYA, ZONGULDAK'TAYDI !.

YERLÄ°KAYA, ZONGULDAK'TAYDI !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, “Kurda kuÅŸa yem olmayacağız aklımızı kiraya vermeyeceÄŸiz. Birileri bizim adımıza düşünmesin. Birileri bizim adımıza düşünüp uygulatmak istiyor. Bu tuzaklara düşmeyeceÄŸiz. Bizler bu inançla, bu kardeÅŸlikle olduktan sonra yel kayadan anca toz alır. Her daim birlikte olacağız adayımıza sahip çıkacağız” dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, çeÅŸitli ziyaretler ve açılışlarda bulunmak üzere dün öğle saatlerinde Zonguldak’a geldi. Bakan yardımcısı Yerlikaya, Valilik ziyaretinin ardından Gençlik Spor Ä°l Müdürlüğü gençlik farikasını gezerek gençlerle curling oynayıp ok attı, ÅŸarkı söyledi. Gençlerle bol bol vakit geçiren Yerlikaya “Sen Sivas’ı seyret” türküsünü söyledi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Gençlik Spor Ä°l Müdürlüğü ziyaretinin ardından AK Parti teÅŸkilatı tarafından organize edilen Gönül YemeÄŸine katıldı. Yerlikaya, Günün birlikte olma günü olduÄŸunu söyledi. Herkesi vatanına, milletine sahip çıkmaya davet eden Yerlikaya, “Gün dünya liderimiz, devlet baÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’a sahip çıkma günüdür. Ne yani CumhurbaÅŸkanımızı bunlara teslim mi edeceÄŸiz, kurda kuÅŸa yem mi edeceÄŸiz. Allah’ın izniyle Zonguldak olarak dimdik ayakta durarak omuz vererek sürece katkı saÄŸlayacağız. Onun için birileri el ovuÅŸturmaya baÅŸladı. Birileri fitne çıkartma peÅŸine gidiyor. Birileri de birine el altından taşıyıcılık yapıyor. Zillet ittifakı ÅŸer ittifakını taşımaya çalışıyor. Müsaade edecek miyiz asla iman ile inanç ile kardeÅŸlik ile mücadele edeceÄŸiz. Kurda kuÅŸa yem olmayacağız aklımızı kiraya vermeyeceÄŸiz. Birileri bizim adımıza düşünmesin. Birileri bizim adımıza düşünüp uygulatmak istiyor. Bu tuzaklara düşmeyeceÄŸiz. Bizler bu inançla, bu kardeÅŸlikle olduktan sonra yel kayadan anca toz alır. Her daim birlikte olacağız adayımıza sahip çıkacağız” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo